torsdag 9. april 2020

Utvendig søyler

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Hos MAXBO finner du alt du trenger innen rekkverk, søyler og stolper. På disse sidene kan du drømme deg bort og hente inspirasjon.


Skap ditt eget eventyr med utgangspunkt i vårt.

Dekorlister brukes for å gi huset et tradisjonelt utseende. Kjøp på nett eller i butikk. Velg mellom flere ulike typer og utforminger. Montering av limtrebjelker og søyler.


Ved å dekorere veggene dine med søyler kan du forsterke det arkitektoniske uttrykket. Kloppen- søyler i kannelert og glatt rund utførelse- mer populære enn noen gang i dagens boligbygging både ute og inne. Profilert Kledning Cu Imp ;.

Vårt sortiment består av deler til vindusomramminger, spir, sperreføtter med mer. Meglerøyler leveres til innvendig og utvendig bruk. Meglersøyler brukes der rekkverk moteres til søyle.


DE FLESTE MODELLER KAN LEVERES I ULIKE MONSTER LENGDER! Vindusomramminger og søyler for å pynte opp husene utvendig ble en kjempehit. Det krydde av folk på visningene.


Huset er nå ferdig utvendig. Det eneste som mangler er søyler ved veranda og inngangsparti, og rekkverk til veranda. Søyler Stolper Hatter og kuler. Det er også mulig å velge en rund søyle. Alle søyler leveres i massivt heltre eller limtre,.


Som standard tilbyr vi håndlaget firkanta søyler med minimum diameter på cm. Produktsortimentet består i dag bl. Telesikring av søyler og pilarer.


Pilarer og søyler er erfaringsmessig spesielt utsatt for telehiv. Selv pilarer til frostfri dybde kan løftes av telehiv fordi.

Vedlikeholdsvennlig og varig! Både til terrasse og kledning. Varmebehandlet termofuru har nesten ubegrenset bruksområde i bygg og er godt egnet til utvendig. Dimensjoneringstabeller 520. Strukturer og mønstre 542.


Overflatebehandling av utvendig trevirke 542. Utvendig kledning med plane plater 542. Få hytta levert utvendig ferdig,. Komplett ferdig montert varmtakkonstruksjon. Importør og leverandør av NMC listverk, rosetter, søyler , takbjelker og fasadedekor for bolig og prosjekt.


Her finner du et stort utvalg profilert taklist. Deler til vindusomramminger, spir, sperreføtter med mer. Maxbo har alt av listverk. Rekkverksbord i sveitserstil, og stakittgjerde med.


Hvis huset trenger en helt ny utside, kan du gi utsiden et majestetisk løft med søyler. Stolper og søyler for svalganger, takutstikk, stavlaftkonstruksjoner osv. Vi leverer både stolper i hel.


Tre er et ærlig og bærekraftig materiale og det kan varieres i det uendelige. Terrassen blir 7xm, fordelt på dragere med innbyrdes avstand 1. Hver drager står på søyler med meter mellomrom = søyler totalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg