tirsdag 7. april 2020

Teakolje båt

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Ikke bare vær på besøk, opplev din destinasjon! Bestill aktiviteter hos oss. Nyt fleksibel billettbestilling. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Slip overflaten med vannslipepapir 3fuktet med teakolje , og vask bort slipestøvet med en lofri fille fuktet i rødsprit. Dyptvirkende oljer til teak og edeltre. Inneholder kinesisk treolje. En overflate som er behandlet med teakolje , er veldig lett å tørke av. Jeg bor i Finnmark og båten ligger ute hele året.


Været er ofte litt anderledes her enn sørafor for å si det mildt. Jeg gjør behandlinga gang pr år. Du kan jo prøve å ta et regnestykke på det da vil jeg tro at du på din båt finner en besparelse. Men det holder ikke BARE med teakolje. Oljen påføres på fuktig tre.


Siden båten ble tatt i bruk i mars,. I denne testen gjorde vi en sammenligning mellom Hempels teakrens og teakolje og V. Hövelings Golden-produkter. Teakdekk fra Sandøy Båtdekk. Spesialist på tilpasning av teakdekk og teakdetaljer for nye og gamle båter. Kombinasjon av gammel trebåtbyggertradisjon og moderne.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! De rapporterer om flere fornøyde kunder og at båten er lettere å vaske når den kommer til opplag igjen på høsten fordi.


TEKST OG FOTO: ATLE KNUTSEN Teaken har utmerkede kvaliteter som anti-sklimateriale på båtdekk. Teak inneholder fett som gir treet dets unike egenskaper. Olje til teak og hardwood – Interiør og Eksteriør. TEAKOLJE er en blanding av OWATROL OLJE og høykvalitets teakolje for teak og andre eksotiske treslag.


Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt. IKKE bruk rensemidler som inneholder kraftig base.


Owatrol teakolje gir en silkematt overflate. Kan brukes på alle tresorter. Lyst tre vil få en gylden glød. Like godt egnet ute som inne. Pleiende og dyptvirkende olje for teak og edltre.


Finn det perfekte produktet til båten din Antifoulings BUNNSTOFFER OG BUNNSTRØK. Maling av båtens flater under vann: Beskytter underlag. Overflaten får en naturlig og matt finish.


For å sikre overflaten en langvarig og holdbar beskyttelse m. Teakolje til teak og andre eksotiske treslag. Tagger: teakolje med farge, teakolje ytterdør, owatrol teakolje båt , teakolje møbler, teakolje innendørs, teakolje eller lakk, beste teakolje , teakolje båt test. Båtpleiekongen er Bilpleiekongens venstre arm, med fokus kun på båtpleie og tilbehør til båten. Vi har som mål å lose deg trygt gjennom stell av båten , enten. Før påføring, vask grundig med Teak Cleaner.


Hempel Yacht webside har all informasjon du trenger om batmaling og vedlikeholdsprodukter til bat. Vinterlagring av båt Oslo - Frostfri og trygg lagring i fjellhall! Vi henter gjerne båten din rett fra vann eller lan i Oslo området.


EastyStart Web - App til bil og båt. Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til.

Teakolje båt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg