tirsdag 7. april 2020

Teakolje bord

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid lave priser og et stort utvalg! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Dyptvirkende oljer til teak og edeltre. Inneholder kinesisk treolje.


En overflate som er behandlet med teakolje , er veldig lett å tørke av. Sammenleggbart bord Rutemønstret. Hvert møbel males tre ganger med teakolje og håndslipes mellom hvert strøk for å få fram den silkeglatte teak følel. Du må sette det inn med teakolje.


Svar …eller ein heilt vanlig matolje. Perfekt til møbler, gabondører og båtinnredninger. Produkter til bil og motorsykkel. Hvilken type olje har du brukt? Personlig synes jeg vanlig teakolje funker veldig dårlig på gamle teakmøbler som har mistet glansen.


Så veldig allsidig og holdbar. Men også innen skipsbygging, interiørdesign,. Om du prøver å olje på nytt med en olje av god kvalitet, vil du sannsynligvis få et langt mer motstandsdyktig bord. Men først er det viktig at flaten renses. Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Møbelet settes inn tre ganger med teakolje og håndslipes mellom hvert strøk for å få frem den silkeglatte tea. Pleiende og dyptvirkende olje for teak og edltre. Det kunne vært interesant å prøve å bytte ut Dmed Biltema teakolje , og etterpå behandle med D2.


Link to post Share on other sites. Faktisk ikke som et bord engang, der det ligger stykkevis og delt på gulvet,. Man kan enten bruke teakolje eller poleringsvoks med jevne mellomrom.


Olje som bevare treverkets naturlige varme glød Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Teakolje 5l silkematt finish Owatrol. La møblene få jevnlig tilførsel av teakolje , men ikke så mye og ofte at oljen danner film. Oljen skal trekke inn og ikke ligge på overflaten. For å sikre overflaten en langvarig og holdbar beskyttelse må man benytte spesialprodukter som er beregnet for tropiske treslag.


Importerte bord , spesielt fra Asia, har gjerne en mer varierende overflatebehandling og styrke enn bord som er produsert ved vår fabrikk i Øystese. Fint rundt bord i teak til uteplassen. For bedre holdbarhet kan bordet behandles med teakolje. Bordet kan felles sammen når det skal lagres for vinteren.


Filler med linolje og teakolje utgjør den største trusselen og kan begynne å brenne av seg selv etter bare noen timer eller ligge og godgjøre seg for så å. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø.


Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til. Snappy Sealer er mer enn bare en teakolje ,. Moderne teakolje som er lett å påføre og enkel å vedlikeholde. Gammel behandling vaskes lett bort med. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! Teak er fett Det er faktisk en av grunnene til at teak blir brukt på dekk og dørk. Det er teakens egen olje som gir den unike motstanden mot fuktighet og sopp.


Teakolje bord

Benytt den på bord , stoler, lamper. Alle metallgjenstander hvor man ønsker en rusten effekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg