onsdag 8. april 2020

Takoverbygg glass

Vi viser her hvordan du kan bruke glass til terrassen. Herdet og laminert med polertekanter. Oppgitte prisen er for 150cmx100cm. Nye trender – Hagestue og takoverbygg i glass , er et halvklimatisert system for vind og regnbeskyttelse, og gir en lun uteplass hele året. Rekkverket er vedlikeholdsfritt, med slanke profiler og meget stabilt.


Takoverbygg i glass skaper et flott uterom.

Er ikke dette glass som skal tåle en støyt? Vil sette opp snøfanger ja, men her faller ikke snøen noen særlig siden taket stopper rett over inngangspartiet. En terrasse eller veranda med takoverbygg kan med skyvbare glass bli til en hyggelig ekstra ”uteplass”. Viktige info om valg av overbygg: De fleste på markedet tilbyr lavere kvalitet med tykkelse 3mm klart glass SAN (akryl), i stedet for tykkelse 4mm klart glass. Hvordan står det til med inngangspartiet i boligen din?


Ta deg en tur ut i vårlufta og forsøk å se inngangspartiet med et friskt blikk. Er alt som det skal etter. Eksklusivt terrasse bygg, aluminium og glass.


Terrasse bygning i aluminium, med glassvegger og dører.

Rustfritt,Stolpefritt eller Aluminium, beregn pris og bestill direkte! Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss.


Polykarbonat selges oftest som. Katalogen er snart i din postkasse - god lesning og lykke til med din nye Veranda! Glass er et solid materiale. Er det viktig å ta best mulig vare på lyset, både på uteplassen og i rommet innenfor, kan du tekke det med laminert glass , gjennomskinnelige lysplater,.


Takplatene er ikke av glass ! PARASOLL, TERRASSETAK, TAKOVERBYGG ! Kniplingsduker, og andre gamle tekstiler, innrammet i glass og ramme vekker også oppmerksomhet. Kan bygges på i ettertid hvis kunden. Plastmo terrassetakplater brukes hovedsakelig på åpne takløsninger – f. Grunnflate ca x m. Over eksisterende veranda. Terassetak er en god løsning på vårt våte langstrakte land. Det kan benyttes enten glass , plast eller tette felt som fyllinger i taket alt etter hva man ønsker.


Leonhard Jakobsen på Vardåsen ønsket et enkelt glasstak og ikke en stygg markise. I stedet fikk han et gebyrsjokk. Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på en helt ny m.

Vi spesial tilpasser det meste etter kundens ønsker og behov. Vi leverer alt innen interiør glass til alle typer prosjekter. Images on instagram about takoverbygg.


Kombinasjonstak Det går utmerket å kombinere fast taktekke som panner, skifer etc. Mange velger slike kombinasjoner og oppnår. Lekker sommerstue, glasshage, glasstak, takoverbygg med bevegelige glassdører og glassvegger.


Innglassing av terrasse - veranda. Bygge et overbygg over inngangsparti. I eit nyoppussa kjøkken monterte vi glass over kjøkkenbenken. Dette overbygget bør bygges likt som to. Her vart glasset montert med skruer i toppen og i ein u-profil i botnen.


Vinduer leveres i pvc plast i omramming og energi glass i ruter som standard. ELEMENTER: Hel bakvegg: Kr. For bildegalleri, trykk HER. Til alle rekkverk kan vi levere glass i mange farger og typer.


Her er noen eksempler: Lei av å male gammelt. Valget faller på en pergolaløsning med en slags åpen svalgang langs husveggen og et takoverbygg i glass i ene enden. Er på jakt etter noe over inngangsdøren, og har sett på noe fra Fana glass som ser bra ut. Noe som vet om andre lignende løsninger?


Har sett på noe fra Biltema. Denne Pinnen ble oppdaget av Bård Eikseth. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg