onsdag 1. april 2020

Utvendig panel dimensjoner

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert.


Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Ultimalt kledning finnes i hele ulike standardprofiler.

All kledning leveres ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt, eller beiset, ett strøk i valgfri farge. Vi leverer gran- og furukledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og. Her er noen tips til hvordan du monterer utvendig kledning. Utvendig faskledning er stående med uhøvlet framside.


Kravene vi stiller til utvendig panel er imidlertid de samme, nemlig å beskytte bygningen mot naturelementene – og gi den en pen og tiltalende fasade. Hos Fåvang sag finner du et stort utvalg i både kvaliteter, dimensjoner og profiler. Det er få ting som kan måle seg med ekte tre til utvendig kledning. Denne skolen er kledd i overlappende tre- panel dekket av tre-kledning med fals.


Behandlet og ubehandlet innvendig panel.

Passer like godt hjemme som på hytta. Fåvang sag har et stort utvalg av utvendig trelast, både behandlet og ubehandlet kledning, terassebord og tretak i ulike kvaliteter. Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål. Vi utvinner blant annet utvendig kledning fra den indre kjernen til gran, som vi kaller KjerneTre, og har et stort antall standardprofiler i både kledning og panel. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi tilbyr også ulike typer. Maxbo har alt av listverk. Innvendig panel , utvendig kledning og kryssfinér Acoustic Art Spilemoduler i oljet.


WOODIFY AS Innhold Side 4. Woodify AS Om Woodify AS Side 5. Fjuken bordkledning er en stilren, utvendig bordkledning i furu. På forespørsel kan derfor furukledningen også leveres i andre dimensjoner. Panel leveres standard med en bredde på 120–2mm. Andre dimensjoner på bestilling. UTVENDIG FURU, STÅENDE PANEL.


Dimensjoner utenom stand-ard kan spesialbestilles, ta kontakt med kundeservice for mer informasjon. Eksempler på produkter er dobbeltfals, kledning og rettkantet.

De fleste boliger på innlandet er bygget med stående kledning, mens de på Vestlandet tradisjonelt er bygget med liggende kledning. Villmarkspanel fra Skjåk Trelast kan produseres i mange ulike dimensjoner ,. Panelet kan leveres både som utvendig kledning og som innvendig panel. Dermed spares det utvendig panel på to vegger. Unngå grovere dimensjoner i spikerslag, hjørnestolper og paneler enn det som er foreslått.


Vi leverer CU-impregnert kledning i furu i et stort utvalg i dimensjoner og profiler. Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca. Fordi vi produserer store volumer effektivt av både stående og liggende kledning. Alvdal Skurlag har stående og liggende kledning, i malmfuru, impregnert og royalompregnert.


Profiler kan spesiallages. Vårt utvalg av industrielt overflatebehandlet utvendig kledning, innvending panel ,. Heltreprofiler og dimensjoner : Iht. Ekstra spennende å bruke til utvendig bekledning.


Se vår prisliste for dimensjoner. Vi lager ujustert tømmermannspanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg