fredag 3. april 2020

Takløft bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Fotobok med dine egne bilder. Lag en personlig Julegave. Bestill bilder hvor og når du vil, rett fra PC, nettbrett eller mobil! Vi kaller gjerne utbyggene på taket for arker eller takløft.


Alle hus har ulike forutsetninger, men de fleste hus kan bygges på med et takløft.

Ved et takløft kan du også forandre hele husets design og funksjon. En garasje med takløft og vinduer i kneveggen fremstår i større grad som en liten bolig. Den får også et større volum,. TAKLØFT Ønsker du mer plass? Kanskje du har behov for en etasje til?


Vi har et takløft -konsept som gir deg etterlengtet plass i din eksisterende bolig. En ombyggingsmetode med takløft innebærer at man bygger på huset i høyden. Slik oppnår man full takhøyde i andre etasje, og kan bruke hele arealet som boflate.

Verneforeningen Gamle Drøbak har mange gamle bilder fra Drøbak og omegn. Det meste av vårt arkiv er bygd opp av gaver fra medlemmer eller folk med. Er du fornøyd med stedet du bor, men skulle hatt litt ekstra plass? Da kan det være en god løsning å bygge på huset i høyden ved å tilføre en etasje.


Bytt bilde : Sett inn snakkeboble Rediger snakkeboble. Vi brukte Tresbygg da vi skulle bygge takløft. Tømrermester Torstein Lium er ett Bygg og Tømrermesterfirma som hovedsakelig tar oppdrag i Asker og Bærum. Vi hjelper deg med anbud på takløft. Kunden ønsket større ba med dusjkabinett, men for å få plass til dette måtte vi gjøre ett takløft.


Dette ble en fin liten jobb for to av våre tømrere. Klikk på bildet nedfor og se eksempler på det! Flismønsteret kommer også i tre andre farger (San Kaffe og Nattfiol). Trykk på en av bildene for å se tilhørende galleri med bilder fra nylige og pågående prosjekter.


Det er fullt mulig å kle taket med tre. Det har vært gjort i århundrer, og tretak har kanskje lengre levetid enn du tror. Her er et utvalg av bilder fra noen av jobbene vi har gjort på hytter rundt om i Norge.


Det finnes en rekke ulike materialer å velge mellom for deg som skal legge nytt tak.

Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt levetid. Dette er lite pent men med blomster og bilder blir skader borte. Etterhvert skal det opp malte panelplater og det er ikke dyrt. Er det noe dere gjerne skulle ha gjort opprinnelig, nå med noen års hyttererfaring? Hei, Har en gammel hytte fra 40-tallet som vi vurderer om vi skal gjøre noe med.


Hytta er av den lille og sjarmerende typen på ca. FOTO: Ingar Storfjell Huset har fått et takløft , og slik ser det ut mellom nabotakene. Velkommen til Familiehytta. Halvannenetasjes Sandneskasse med senere flatt takløft. Prøv deretter å visualisere hvordan utsikten vil bli fra vinduer og eventuelt balkong.


Se takløftet med den unik. Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset. Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt. Bilder av diverse jobber vi har gjort.


Felling av vanskelige trær. Håndverkere er eksponert for potensielt skadelige faktorer,. Last opp bilder Last opp bilder. Vi kan tilpasse etter deres ønsker,. Takløft er en kostnadseffektiv og trygg måte å skaffe seg bedre plass på.


Her kan du se bilder fra prosjektet. Se på hjemmesider og sjekk ut bilder for å finne noen med en stil du liker. Det første innledende møtet med en arkitekt er uforpliktende og koster ingenting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg