fredag 6. desember 2019

Tretak vedlikehold

Alle tak kan ha tretak , og Alvdal Skurlag har et stort utvalg materialer til formålet. Velg Alvdal Royal eller Malmfuru, så trenger det mindre vedlikehold. Det har vært gjort i århundrer, og tretak har kanskje lengre levetid enn du tror. Med riktig og jevnlig vedlikehold har du et tak med svært lang levetid.


Avhengig av hvordan materialene er produsert, er sjansen ganske stor for at du må tilbringe mye av fritiden din på vedlikehold av treverket.

Kreosottak kan innsettes med en egen vedlikeholdsolje. Vedlikehold , ut over rengjøring. Vanlig saltimpregnert tekking og tak i lerk kan påføres oljebeis. Men siden det ikke finnes festespor i skiferen må den spikres. Hos Fåvang Sag får du tretak i kvalitetene royalimpregnert og malmfuru.


Tretak gir hus og hytte et helt eget særpreg. Ta kontakt for mer informasjon.

Monteringsanvisningen gjelder alle typer takbord fra Moelven. Et tretak er vakkert, varig og miljøvennlig. MøreRoyal- tak er vannavvisende og trenger kun kosmetisk vedlikehold med royalolje dersom du ønsker å friske opp fargen.


Alt trevirke trenger vedlikehold ,. Festes kun i overliggeren. Stavtak og stavpanel av trespon fra Eilo Tre AS produseres i sentvokst kjerneved fra furu. Taket kan spikres eller skrues. Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt leveti vedlikehold og mulighet for reparasjon bør også spille inn.


Hvis du vil ha et hustak som skiller seg ut, med flotte og naturlige detaljer, kan tretak være det rette valget for deg. Da vil du få et levende tak som fo. Når rehabilitering og vedlikehold utføres riktig og effektivt, er det god økonomi.


Med lokal utbedring kan du spare –. Satser på trykkimpregnert tre. Forskeren mener at museet og andre som vil ha et tretak som varer lengst mulig, heller bør vurdere norske tresorter som er. Marnar Bruk Royal er mer miljøvennlig og krever mindre vedlikehold enn annet impregnert trevirke.

Denne anvisningen beskriver prinsippløsninger for montering av takvinduer i skrå, isolerte, luftede tretak. Fasader behandlet med jernvitrol trenger ikke videre vedlikehold. Har ikke så mye erfaring men vi selger mye tak av 22x1takbord royal impregnert fra Alvdal. Dette kan ligge uten vedlikehold.


Etterbehandling Kreosotimpregnert kan ikke males eller overflatebehandles med beiser. Av vedlikehold krever stålplater lite,. Fargen er brun og blir lysere. Trykkimpregnert furu etterkokt i løsemiddelfri linolje gir et vakkert og stabilt materiale med lang levetid og mindre behov for vedlikehold. En mosegrodd plen, eller et hustak som sakte, men sikkert blir overtatt av mose, er noe mange kjenner til.


Flere og flere velger å kle og tekke hytta med stavtak og eller stavpanel av trespon. Forum for Gulvbransjen (FFG). FFG sin visjon er: Samle og utvikle. Takshingel kan legges rett på tretak ,. Ubehandla sibirsk lerk vart ein fiasko som tretak på Lyngheisenteret i Lindås.


Tresorten har vorte reklamert med som noko veldig varig. Visste du at det finnes produkter som krever mindre vedlikehold enn vanlig impregnert? Dekkbeis, beis eller maling til husets overflatebehandling? Stor guide som kan gjøre valget lettere. BEISE HUS: Beis er en overflatebehandling.


Vår patenterte løsning sørger for at torvtaket. Royalimpregnert tre er et vakkert og stabilt trevirke av furu med lang levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg