mandag 16. desember 2019

Stillaspakke

Velg mellom flere ulike pakkeløsninger. Stillaspakke r – til gunstige priser! Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt.


Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene. Jamax stillaspakke r er raske og enkle å sette opp og skaper en trygg og stabil arbeidsplass i høyden.

Norskprodusert Lav vekt Sklisikkert. Et bredt utvalg av stillas, rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44.


Kan bygges som illustrert – alternativer. Vekt: 3Kg Ta kontakt for markedets beste pris!

På jakt etter stillaspakke på henger? Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Bredden på stillaset er 7m. Pakken veier totalt 1kg. Ferdig montert har den arbeidshøyde på inntil meter, eller bredde på inntil meter, avhengig av montering.


Vi leverer alt av stillas. Om du ønsker andre mål og størrelser, ta kontakt med oss. Vi ønkser dere en trygg arbeidshverdag i høyden og ser frem. Fasadestillas – stillaspakke kr 36.


Passer fasade- og takjobber, samt innvendig jobb i større høyder. Enkel (m2) eller dobbel (1m2) stillaspakke som kan brukes sammen eller hver for seg. Totalt veier pakken 3kg.


Vårt fasadestillas Instant Blitz-Fix er et moderne moduloppbygget rammestillas i aluminium. Annonsert stillas er typegodkjent i Norge og komplett ihht. Fyll ut skjemaet under og de vil bli kontaktet av vår salsgavdeling for en ordebekreftelse og detaljer rundt stillasløsningen,.


PAKKING: Slik ser en ferdig pakket stillaspakke klar for forsendelse ut.

Det eneste som varierer, avhengig av størrelse på pakkene, er dybden og høyden. Våre fallsikringspakker er inndelt etter anbefalt bruksområde og produktene kommer ferdig pakket i. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder! Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! HABITAT safety welding system.


JAMAX 1MSTILLASPAKKE. Jamax huspakker leveres komplett som vist på tegning, inkl. Fremstår som helt og greit. Vi oppfordrer til å besiktige utstyret før. Lengde 2 høyde meter.


SALG - SERVICE - UTLEIE Tif. En standard stillaspakke for trygt og effektivt vedlikehold av din bolig. Besøk våre nettsider for mer informasjon! Se vårt store utvalg av lettstillas fra Zarges.


Bestill enkelt i nettbutikken! HAKI sparer tid og penger med sine tilkomstløsninger og tilfredsstiller alle krav til arbeid i høyden. HAKI ble etablert for over år siden i Sibbhult i Sverige. Et stillassystem uten grenser.


Når du kjøper Stiger og stillas, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. IKT (kopimaskiner og annet IT- og kontorutsyr) Les mer Lukk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg