onsdag 18. desember 2019

Stige byggmakker

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Byggmakker har stiger og gardintrapper i ulike varianter og høyder. Handle på nett - hent i butikk. Stabil stige for de store høydene med solide sidevanger. Typegodkjent, så kan også brukes av proffen.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Tar liten plass sammenlagt: m. En enkel stige som passer håndverkere eller kvalitetsbevisste konsumenter. Produsert i aluminium som gjør den svært holdbar.


Det er mange huseiere som har skadet seg under arbeid på tak eller når veggen skal overflatebehandles. En liten uoppmerksomhet eller en stige som ikke er god. MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Du finner både stige , takpapp og annet nødvendig tilbehør her hos oss på Byggmax. På dette nettstedet bruker Byggtorget AS informasjonskapsler (cookies) som gir oss statistikk på bruken av sidene og for å kunne tilby våre brukere ekstra. Med en stabil plattform eller stige å stå på gjør du jobben mye tryggere og reduserer risikoen for å falle og skade deg. Smart kombistige som kan brukes som utskyvbar stige og frittstående stige. Inkludert stigefot som gjør at stigen står sikrere og gjør den mer sklisikker i. Verktøy og redskap - stiger og arbeidsbord.


Kraftig aluminiumstige som er typegodkjent av SP som både frittstående og anliggende stige. Dette innebærer at den kan brukes som rett stige og vinklet stige , og. Egner seg til brukeren som ikke ønsker å betale for mye, men som likevel trenger en god og praktisk stige.


Stige med trappefunksjon m. Tenkte da å legge pakningen mellom stige og takplate. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Gedigna kvalitetsprodukter for både små og store byggprojekter. Formånliga priser både online og butikk.


Wibe Ladders 2-delt skyvestige er en stabil og sikker skyvestige for sikkert arbeid i høyden. Praktisk stige med funksjoner. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av takstiger, trinn og stigesikring. Kjøp på nett eller i butikk. Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden.


Klikk deg inn på hver enkelt stige for å se. Sjekk åpningstidene i din butikk! Herføll har fått nye direktenummer. Dersom pipe feies fra taket er det i dag krav om at det skal monteres stigetrinn eller takstige opp til pipen for å sikre feieren adkomst. Du bør velge stige alt etter hvor du skal bruke den og hvilke oppgaver du skal utføre.


Det er ikke det samme hvis du skal sette opp en. Leveres som ferdig standard stige i flere lengder, tilpasset gesims og utspring, eller som en skreddersydd løsning slik at du får den stigen som passer til ditt hus. Fleksibel og stabil stige ! Kan brukes rett eller vinklet, slik at du kan bygge og male i alle høyder. Når opp til m plassert i vinkel.


I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy. Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur.


Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg