fredag 6. desember 2019

Stillas ålesund

Et bredt utvalg av lettstillas og rullestillas som får jobben gjort. Lett å håndtere og enkelt å montere. Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere.


I vår nettbutikk tilbyr vi det meste av stillas og tilbehør.

Er ikke netthandel noe for deg, så kan du gjerne kontakte oss på telefon eller. Ramirent leier ut maskiner og utstyr til privat og proff, og avdelingen ligger lett tilgjengelig i Maskinveien 1. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Prøv vår Lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter i dag! Stillas Kari Garcia fra , Møre og Romsdal. Stige og stillas - Utleie Møre og Romsdal, inkl.


Andre lokale forretnings sider. Vår firma tar på seg pr i dag alt innen fasade fornying, der vi leverer og administrerer alle fag når det kreves. Vi monterer og demontere stillas til alle typer.

I natt har deler av et stillas falt ned og skadet flere biler på Aspøya i Ålesund. Vi har lager både i Vanylven, og i Ålesund. Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt.


Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene. Se detaljerte kart, skråfoto, veibeskrivelser m. Stiger og stillaser stillaseutleie hakistillas stillaser til fasader malestillase. Må du ha stillaset klart i morgen? Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker og egendefinerte kvanta alt etter.


STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg. Hardangerstillas er også blant Norges letteste stillas , og er kompatibel med alle andre stillastyper. Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen. Den kraftige vinden i natt har gjort at eit stillas har blese ned i byparken i Ålesund. Naboen kåret til Europas beste utleieselskap!


Vi leier ut stillas til bedrifter og privatpersoner. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder! Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! HABITAT safety welding system.


Stordal Norddal Rauma Ørsta Volda Vanylven Sande Herøy Ulstein Hareid Sula Ålesund.

Vi setter vår ære i arbeidet vi. Vi tilbyr utleie av ulike stillaser som fasadestillas, universalstillas, murerstillas og rullestillas. Hos oss kan du leie stillas enten du har et stort eller lite. Velkommen til Johnsen Bygg. Din byggpartner i Ålesund og omegn.


Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas. FØRSTEKLASSES KVALITET OG SERVICE. Skal du drive med stillasbygging eller arbeide i stillas ? Her finner du stillaskurs for stillaser på 2- 5-og over meter. Vi hjelper deg med anbud på stillaser.


Vi er en seriøs bedrift , som setter fokus på kvalitet når vi jobber. Som en fjerdegenerasjons stillasbedrift med mange års erfaring tilbyr vi alle slags stillas -løsninger til alle formål. Finn beste pris på Rubrikk. Kontakt oss for en gratis befaring.


På våre internettsider vil du finne informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg