mandag 30. desember 2019

Stillas haugesund

Et bredt utvalg av lettstillas og rullestillas som får jobben gjort. Lett å håndtere og enkelt å montere. Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her.


Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Era stillasutleie AS – stillas og lift – det er oss!

Vi opererer på hele Haugalandet, og vel så det. I år har vi vært på banen og kan i dag tilby. Fallsikringskurs på norsk vil bli holdt i. Vi hjelper deg med anbud på stillas. Ved ferie og offentlige fridager kan åpningstidene fravike tidene nevnt over. Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff!


HABITAT safety welding system. Finn stillas haugesund hvis du ser nå.

Sørvestlandets ledende stillasentreprenør onshore. Vi kombinerer ofte stillas med andre tilkomstløsninger. Stillas Montasje Rogaland as. Gjennom vår erfaring og ekspertise finner vi den optimale.


Stige og stillas - Utleie Rogalan inkl. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Karmsundgaten Haugesund Tlf. STILLAS i HAUGESUND har aldri vært enklere!


Komplett stillas som går raskt å montere! Praktisk byggestillas som også kommer til nytte med sine minste bestanddeler. Plattformen kan legges på maks. Alt innen stillasmontering og utleie.


Finn relevante kurs innen Lift, stillas og krankurs i Haugesund. Her finner du Lift, stillas og krankurs kurs i Haugesund som passer dine mål, fra ledende kurstilbydere. StS Fagstillas AS leverer tjenester innen stillas , overflatebehandling, isolasjon og kapsling. Med leveranser både til private og industri blir vi hele tiden.


Alutec er landets ledende produsent av stillas.

Jamax stillassystem tilbys som pakkeløsninger og enkeltkomponenter. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Flott opplegg og godt besøk på Yrkesmesse i Haugesund i går!


Etterfulgt av medlemsmøte i Byggmesterforbundet Haugesund med tema personvern GDPR. Samarbeidet med Aker Stord starter StS gruppen har vært fast leverandør av stillas - og tilkomsttjenester, truckførere, kranførere o. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Har også sikkerhetsnett for montering på gate eller der sikring under. Hos Conturklinikken i Haugesund gir vi deg en myk, ungdommelig hud med mye glød som ser sunnere og friskere ut.


Har du behov for hudpleie i Haugesund så er. OK Minilager leier ut lagercontainere på Raglamyr i Haugesund. En enkel og rimelig løsning for privatpersoner og bedrifter som trenger ekstra lagerplass.


Med nettbank fra Haugesund Sparebank kan du utføre mange banktjenester selv, også utenom banken sine åpningstider. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


BEHOLDNING OG MODELLER KAN AVVIKE FRA AVDELING TIL AVDELING! Vi bistår gjerne med å utarbeide forslag til løsninger på dine behov for stillas , person- og vareheiser. Finn beste pris på Rubrikk. Driftspersonellet på teknisk driftsenhet i Haugesund kommune bruker mye tid – og penger. Vi har nå Leie stillas innen torget.


Hos oss er det ”mikro og makro”! Vi tar alle kunder på alvor, enten du er privat huseier som har behov for å leie et enkelt stillas i tre dager, eller som du er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg