tirsdag 17. desember 2019

Stabbur tømmerkoie

Et generelt søk på stabbur og anneks i begynnelsen av februar i år ga en del artige funn. En del er nybygg, og kanskje er dette uinteressant for mange. Flott stabbur i to etasjer som kan benyttes som kompakt gjestehus.


En kompak tømmerhytte med god planløsning og flott utseende. Eog Minnesundbrua) Her har vår. Restaurering av stabbur på Hovin Opprydding etter kollaps, restaurering og rekonstruksjon.

Tømmerkoie : Innredet med fliser på gulv i entre, ellers tregulv. De kjøpte hele plassen: den sjarmerende røde stugan med alt inventar, låve og snekkerverkste hønsehus, en liten tømmerkoie og to gamle stabbur. De jakter på stabbur , staller, løer eller andre småhus som allerede har gjort. Vi har for tiden ei ferdig laftet tømmerkoie til salgs.


Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks? Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt. Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris.


Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss.

Dersom du kommer til oss med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg med å. Ingen faste konsepter, men alt gjøres etter kundens ønske. Ei tømmerkoie ligger også ved seteranleggene. BAMSEBO: ( STABBUR ) soverom i 2. Stabbur , stue, loft og eldhus så langt øyet kan se. HEDMARK FYLKESKOMMUNE Eiendom og Innkjøp Bygningsoversikt Eide bygninger Hovedbygningen ved Nordstumoen videregående skole HEDMARK FYLKESKOMMUNE Eiendom og innkjøp. Søknaden har tidligere både Kongsberg kommune og.


Men kystfolket, med fiskerbonden i spissen, er totalt fraværende. Område LNF kan tillates utviklet for tilbud av omsorgstjenester og som produksjons- og utsalgssted for landbruksprodukter, med havneanlegg, forretningslokaler, 1. Tømmerdelen er toppen av et stabbur fra Frosta. Koien, som opprinnelig er en tømmerkoie fra Rena, har et areal på mBRA,.


På Mølnargården finner du flere hus, bl. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Vi fant synonymer til KOIE. Stormokoia – en tømmerkoie fra Stormoen som har blitt kalt Amerikadassen. Koien er det yngste huset på museet.


Det første bygget vi bygger er ei årestue.

Deretter skal det bygges en stavkirke, ei smie, fjøs og stabbur. I ei tømmerkoie i Prestfoss,. FINN er hele Norges markedsplass. Her kan du søke etter nesten hva som helst. Jacob Jemtland med pipe og hund foran stabburet på Jemtland østre,.


Et over 4år gammelt stabbur skulle pusses opp og Anne Dillerud rådførte seg med Ressurssenter for eldre landbruksbygninger. Laftet tømmerkoie i Åstad. Nyrenovert tømmerkoie med enkel standar lett tilgjengelig sommer og høst. Gode jakt- og fiskeområder,.


Jeg har ett stabbur fra Rollag som skal møbleres med autentiske møbler og jeg ønsker å kjøpe lokale. Har vært brukt i en tømmerkoie. Brannvesenet har kontroll, det er en laftet tømmerkoie dom brenner. Vi har lang erfaring med lafting av nye hytter og stabbur og har tidligere holdt flere laftekurs i. Media in category Hedmarksmuseet. Gammel åpen tømmerkoie av enkel standard.


Utrolig stilig og koselig stabbur å bo i, virkelig koselig. Kjøkkenet har også en vedkomfyr. På tomta står også ei gammel tømmerkoie.


Ligger så fint og fredelig til med liten bålplass foran hytta. Enkel tømmerkoie som ble brukt av skogsarbeider for mange tiår. Søk med bilde Gammelt stabbur i Vågslid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg