onsdag 2. august 2017

Anneks med hems

Anneks til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Komplett byggesett for flott anneks , hytte i førsteklasses, eller 90mm tømmer.


Gjennomgående laftestrammere, glidelister i dør- og vindusåpninger.

Gjestebu er et funksjonelt anneks med et moderne uttrykk. Ny type annneks model med hems på kvm som gir veldig god plassnytelse. Dette annekset er bygget i tradisjonell stil og innbyr til lun hygge. Et mulig alternativ er å sette opp et anneks med hems , slik at oppholdssone og bad er nede og soveplasser oppe, fortsetter hun. Utvalget av anneks i guiden.


Solåsen er ei praktisk, lys og lett hytte. Tre soverom nede i tillegg til hems med ekstra soverom gjør hytta innholdsrik. Billige anneks som du enkelt bygger selv med et byggesett fra Polhus.

Kjøp et ferdig anneks til gunstig pris og høy kvalitet. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Ta fantasien i bruk og innred annekset med sofaseng, kommode, en liten lysekrone og en fin lenestol i gammel stil.


ANNEKS - EHEMS KOMPLETT - MED BAD OG KJØKKENPAKKE INKL. Perfekt som hytte eller ekstrabygg på hytta. Minihuset har komplett elektrisk. Fasader Bebygd areal 22m Bruksareal 22m Leveres i 3Ó laft Leveres i 5Ó laft Leveres i 6Ó laft Planl.


Material: Furu Veggtykkelse: mm eller 66mm Pris på Edvard med mm vegger: 79. Veggene består av elementer som er bygd opp av 148mm bindingsverk med asfaltplate,. Visse begrensninger med anneks Alle byggefelt og villaområder i Norges kommuner er omfattet. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris. Hovedårsaken har vi erfart blant våre kunder er plassmangel til voksende familier og gjester som.


Vi glæder os til at se dig;. Takvinkelen kan økes for å få større hems. Videre planlegger dere en utvidelse av annekset , et tilbygg med to soverom.

Det store soverommet blir stue og kjøkken med adgang til hems og til de nye soverommene. En kompakt og funksjonell hytte, med romslig hems. Flott overbygg i front, mye.


Ta kontakt med oss for mulige tilvalg eller andre spørsmål. Internt vitses det til tider med at vi har en egen hemsavdeling som kun jobber med å utvikle gode hemser til hyttene. Selv om dette er en spøk, er det ikke helt. Velg en av våre modeller eller kontakt oss for å diskutere om byggesettet kan tilpasses.


Vi skreddersyr etter dine mål. Vi lager også hytter med hems , vedskjul eller overbygget veranda. I stedet for å utvide hytta kan det ofte være bedre å sette opp et frittstående anneks.


Et anneks kan være et ekstra rom i hagen til tenåringer, men kan også være et feriehus for besøkende gjester. Finn beste pris på Rubrikk. Med et anneks får du nemlig et sommerhus i hagen. Ekstra kvadratmeter med en hems. Mange nyere hus har det høyt under taket eller har en stue med tak til mønet.


I det tilfellet kan det være smart å bygge en hems. Sølund Huse: komplette annekser med hems til selv byg. Leveres som komplette samlesæt der er lige til at bygge. Se vores store udvalg og tilbud her. Byggesettene kommer dessuten med kraftig fundamentramme med gulvbjelkene innfelt.


Det er også enkelt å endre takvinkel og evnt. Kjøkken med komfyr,keramisk platetopp,kaffetrakter m. Soverom med familikøye (sengeplasser) og en hems. Les alle våre artikler om boder og anneks.


Med hems i tilegg er denne hytta et godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg