fredag 4. august 2017

Glassfasade enebolig

Sjekk ut Glassfasade Enebolig. Bestill gratis huskatalog her! Vi utfører det meste innen glassfaget og har opparbeidet oss en solid kompetanse etter mange års samarbeid med forskjellige arkitekter og interiørarkitekter. Bøyd glass kan brukes som fasadeglass, glassrekkverk, inngangsparti, dusjglass og mye mer!


Se vårt utvalg av herdet buet laminert glass og bli inspirert.

Bedriften har hovedkontor og fabrikk på Sandane i. Betong, glass og ubehandlet tre går igjen i huset i Vollen. Familien Nicolaisen fra Vollen lot ikke et lite. En enebolig i et 2-plans hus passer ypperlig for familier som ønsker en stor bolig på en liten tomt.


Finn ditt arkitekttegnede hus fra Eksjöhus. Glasstak - Vinterhage - Enebolig i Knarvik. Ny glassfasade Kiwi Frekhaug.


F asader bygget opp av aluminiumsprofiler og glass brukes stadig oftere i stedet for tradisjonelle fasadematerialer.

Fasader i aluminium og glass kan gi rom for. Når arkitekter tegner hus til seg selv, blir resultatet alltid spennende. Huset er satt sammen av to volumer, som forskyves. Nova er en bolig med høy glassfasade og åpenhet mellom etasjene som danner et lyst og luftig oppholdsrom.


Se noen av våre ferdighus her. Vi har bygget hus i over år. Jan Christian Torvestad har ikke bygget et vanlig hus. Det 4kvm store murhuset er bygget i moderne funkis stil, med en stor glassfasade mot vest som gir huset. Innvendig glassfasade har 2–lags isolerglass med soldemping i det innerste laget.


Ferdighus og ferdighytter! Eller leter du etter fjellhytte eller en moderne hytte ved sjøen. Et huskjøp er en stor investering. Du finner alt om husbygging hos Eksjöhus og vår sjekkliste for hva du bør tenke på når du skal bygge ditt nye hus.


Noen som kan tipse oss om hvilken pris per kvadratmeter vi bør budsjettere med for bygging av ny arkitekt-tegnet enebolig i Bergens-området? Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel. Klikk på bildene for å se mer.

Les mer om Enebolig Kleiva. En unik og energieffektiv enebolig. Hos Älvsbyhus får du en meget gunstig og fast pris i ett år fra bestillingsdato.


Velg fylke for å finne prisen der du har tenkt å bygge hus. Fra Trollveggen Besøkssenter. De nye byggeforskriftene stiller strenge krav til glass i fasader, vinduer og dører med tanke på U- verdier, energibehov.


Glasskyvedør og dusjvegger Enebolig Frekhaug. Boligene har mye glassfasade i front der utsikten er, og har et minimalistisk preg. Enebolig på et plan, 70m, to soverom, ligger i midten av nederste rekke. Energibesparelsen vil variere fra bolig til bolig. Interiørinfluencer Lise Valø tegnet sitt eget hus – bli med inn Rette linjer, stram glassfasade og en konstruksjon ulik alt annet du har sett på en enebolig.


Finn ut hva du kan bygge eller gjøre om på eiendommen din uten å søke. Stuen har en storslått glassfasade med vinduer fra gulv til tak,. Dagslyskravet opprettholdes, men kan nå oppnås ved bruk av f. Alida er et stort og karakteristisk hus.


I en vanlig enebolig er det m² vindusglass. Boligens eier velger mellom isoleringsglass med U-verdi på og glass med U-verdi på 6. Granli har tre soverom, stor stue og loftstue,og balkong. Klassiske hus, funkishus eller moderne hus.


Våre arkitekttegnede ferdighus spenner vidt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg