tirsdag 20. september 2016

Støpe glassfiberbåt

Hvis du skal montere i en vaskekum er det ingenting i veien for å støpe inn en finerplate inni der. Da trenger du ikke så mange lag,. All images on this site is copyprotected. Glassfiber støping: Steg for steg.


Først må man klargjøre det underlaget som man skal støpe på formen. Med et enkelt gjør det selv-sett fra byggvarehuset, kan du lage sterke reparasjoner med glassfiber. Noen som har noe tips om det vil bli vellykket å reparere en eldgammel glassfiberbåt som har revnet i siden fra toppen og ca 20-cm nedover.


Jeg holder nå på med vårpussen av båten, og dere vet hvordan det er. Skulle bare lakke den opp, men ender opp med så mye mer jobb, for man finner. Men er det en jolle kan du lage en form/plugg av båten for så og støpe en nybåt :-).


Alle hjørner slipes runde og fine – Sistnevnte må gjøres fordi det er umulig å støpe i 90º (skarpe hjørner) uten at det blir luft i støpet. Videre er det blitt vanlig å støpe under vakuum, en lukket prosess som kalles vakuuminjisering, bagging eller rett og slett vakuumstøping. Hvis det er glassfiber-båt , og hvis det er hull i glassfiberen: Slip ned det ødelagte området pluss 15-cm rundt dette. La slipeflatene danne en jevn skråning.


Skal støpe opp et mindre hull i en åpen glassfiberbåt og reparere noen små sårskader. Etterpå male/lakke bunnen før jeg setter den ut i ferskvann. West System epoksy – et sikkert valg Hvorfor velge West System epoksy? Unsubscribe from Ivan Jamne?


Det blir slik som en lager glassfiberbåt , formen blir motsatt av det du vil støpe. Skru den fast i veggen i rett høyde (med vinkler). Problemet plastpest oppstår når vannet støter på støpe - eller materialfeil, det vil si områder hvor laminatet ikke er fullstendig homogent,. Et stort utvalg kompositt og lim. Det inkluderer glassfiber, expoxy, polyester, karbon, herder, kjerne og alt du trenger for å produsere med kompositt materialer.


Vi valgte å støpe igjen et stort hull i motorbrønnen akter hvor styrekabelen til motoren kom ut,. Her tilbyr vi et vidt spekter av resiner med herdere. Trykk deg inn på de forskjellige typene for informasjon om de enkelte. Vi traff også Andreas Sommerfelt på messa. Han hadde tatt fagprøve innenfor trebåtbygging våren 20etter.


For den som kjenner litt til materialet er det ikke så vanskelig. NORPOL Voks W-er en 1-komponent god silikonfri voks som brukes både når man skal støpe med. SIDE-POWER Thruster Systems SH 1000/5TC SH 1400/6TC Keep this manual onboard!


Tunnellinstallasjon i en glassfiberbåt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg