tirsdag 20. september 2016

Svartsopp kledning

Lav består av alger og sopp i symbiose, men er ikke et stort problem på utvendig kledning. Lav er vanligst på utsatte steder som gjerder, vannbord og vindskier. Har bygget nytt hus med royal kledning og denne er full i sopp.


Det ser ut som det har stått vesiden av et kullkraftverk. Svertesopp i huset eller på hytta? Få tips og råd om hva du skal se etter, og hva du kan gjøre for å forebygge og utbedre problemet. Du er ikke alene, men det finnes heldigvis forebyggende tiltak! Les mer om svartmuggsoppen her!


Hvis huset ditt er blitt grått eller har fått flekkdannelser i malingen, er det stor sjanse for at det har fått svertesopp. Royal impregnert panel med svartsopp. Fjerning av muggsopp Hvis du har fått en muggsoppskade i boligen din er det viktig at den utbedres raskt og på riktig måte, slik at du unngår eller reduserer de. Malmfuru har lange tradisjoner her til lands - og velger du utendørs kledning i malmfuru fra Moelven får du en vakker grå fasade med lite vedlikehold og lang levetid. Til utvendig kledning er det gran som er det mest brukte treslaget i Norge.


Gran har gode fuktavvisende evner både i kjerne- og yteved. Ny kledning og bart treverk må alltid grunnes. I Japan har brent tre vært benyttet til kledning i århundrer,. Først og fremst gjelder det nok overflatesopper som svartsopp og muggsopp. Våren er ikke bare fuglekvitter, iskrem og den første utepilsen.


Det er også den tiden på året hvor mange av skavankene på boligen som. Kledning som skal stå ubehandlet vil bevege seg mer enn overflatebehandlet kledning. Villmarkskledning, støyskjermer, lekeapparater,. Dette er ikke reklamasjonsgrunn. Hvis det ikke er svartsopp på huset, kan du benytte Husvask, fra.


Som ubehandlet kledning regner vi her også jernvitriolbehandlet og trykkimpregnert kledning. Det finnes ikke tvil, antallet bygg som er rammet av muggsopp øker. Har sett tråder på dette emne men poster alikevel ett nytt. Skal til med pussing (les restaurering) av tresfjorden, på skroget er det en del svarte flekker i. Typsike kjennetegn på at huset ditt er angrepet av råte, sopp, skadedyr eller insekter.


Oppdages noen av disse tegnene bør det undersøkes. Stangeskovene Tistedal As. Svartsopp har hyppig forekomst. Tror du Klorin bare kan brukes en gang i blant?


Klorin kan nemlig brukes som desinfeksjons- og blekemiddel på ba kjøkken og hvitt tekstil. Jotun Sopp- og Algedreper benyttes til desinfeksjon av overflater. Brukes på ubehandlede, beisede og malte flater og skal ikke skylles av. Kan brukes både ute og inne. Den har noe høyere pris en vanlig ru kledning ,. Er det svartsopp eller grønske, skal du etter å ha skrubbet vekk ulumskhetene, påføre en sopp- og algedreper.


Denne skal tørke inn på flaten,. Gran som er det klart vanligste treslaget brukt til kledning i dag,. S kal du male en vegg på barnerommet? Eller lurer du på hvilken maling du bør bruke på kjøkkenet? I dag finnes det malinger spesialtilpasset de.


Da er den også veldig utsatt for en sopputvikling som kalles svartsopp. OPTIMAL OptiWhite er en selvrensende husmaling som er utviklet for hvite hus. Malingen har ekstremt lavt skittopptak og suveren beskyttelse mot svertesopp.


Jeg har et uthus med sliten kledning. Skal vaske huset før malejobben, ogbhar tenkt å bruke klorin. Noen som vet blandingsforholdene? For åpen kledning anbefales spiker med mm tykkelse.


Skruer med selvborende spiss gir bedre resultat enn spikring, men er veldig tidkrevende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg