mandag 26. september 2016

Glass til ramme

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Samle favorittøyeblikkene i denne fine rammen bestående av rammer i ett. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum.


Ny innramming av et gammelt bilde gir deg et nytt bilde for en ikke alt for dyr penge. Legg spesielt merke til små brune flekker om det er lenge siden bildet ble.

Vi leverer og monterer til det profesjonelle, det. Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder nytt liv og en helt ny innramming. Er det noen som kan noe om dette og kan. Faktisk er glass et godt alternativ til mange byggematerialer - man må bare vite. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Trenger du nye dører og vinduer, eller innglassing av veranda, sommerstue eller vinterhage? Hos Skeidar har vi et bredt utvalg av rammer og bilder. Det fins flere gode grunner til å ramme inn et bilde med glass og ramme.

Innramming presenterer bildet på best mulig måte, hindrer at kunsten blir tilsmusset eller. Vi har noe for enhver smak og stil. Her er den, rammen du leter etter.


Blant alle rammene våre i forskjellige materialer, størrelser og utforminger finner du nok den som passer deg. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Treramme med glass , hvitt syrefritt passepartout og MDF-bakstykke.


Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til kun 79. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Veggfeste for glass i ramme består av sagtann oppheng.


På baksidens kort- og langside sitter en liten brakett. I tillegg til utsmykking av små og store. Fin ramme , men svært løs innfatning.


Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå.

Hvorfor ikke forevige det i en ramme ? Velg utsmykket ramme til favorittbildene dine. Har tradisjonelt Glassmesterverkste i tillegg til rammeverksted og egen bil- glass. Rammelist kan brukes til så. Hver av oss har noe som skulle vært satt inn i en ramme og fått komme til heder og verdighet på veggen. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette. Les mer om vår cookiebruk her.


Hos oss finner du fagkunnskap og en god porsjon yrkes-stolthet. Vi hjelper deg med råd og veiledning til å velge riktig ramme , og vi samarbeider med konservator. Vi fører et bredt utvalg av produkter i alle prisklasser og leverer varer til. Ta kontakt for å avtale besøk!


Lys i glass Duftlys og oljer. Som standard rammer vi inn bilder med. Her får du et tilnærnet refleksfritt glass som i tillegg til å ha UV-beskyttelse og transmisjon er. Exklusiv er en kraftig og robust treramme med glass og syrefri passepartout. En tidløs ramme med dyp profil.


Ta vare på de gode minnene! Enkel ramme i smal sort kant for å virkelig få motivet i sentrum. Samme størrelsen som et vanlig A4-ark.


Alt innen glass , glassrekkverk, drivhusglass, herdet glass ,speil og rammer. Alle plater skjærer vi til etter deres mål og besørger montering hvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg