tirsdag 20. september 2016

Anneks stabbur

Anneks til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. BESKRIVELSE: Uthus og anneks i stavlaft. Areal: Uthus areal kvm, herav svalgang kvm. Herav utgjør svalgang kvm.

Innhold: Stue med sovealkove. Større anneks slik som dette, benyttes gjerne som en kombinasjon av. Grunnflaten på dette stabburet er 5xmeter.


Mange liker å ha med seg venner og familie på hytta. Da melder behovet seg for et lite gjestehus. Med anneks kan dere glede dere over samværet uten å. Idyllisk hyttetun på mål bestående av våningshus, anneks og stabbur - Unik mulighet - Gode solforhold - Moderne hov.


Som kunde hos PrivatMegleren får du en.

Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Kassa har en liten fukt skade i en bunnsvill, ellers hel og grei. Drammens hus og hytter Stand 243. Buen hytter og hus Stand 46.


Stabburet hørte med i gamle norske gardstun. Her ble maten lagra og spekeskinka hengt opp. Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Byggesett som er enkle å sette opp. Kjøp på nett eller i butikk.


Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter. Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid. Vi har nå Laftet anneks selges innen torget.


Hellvik Hus har ferdighus, ferdighytter og anneks. Finn beste pris på Rubrikk.

VI LAFTER DET ANDRE DRØMMER OM! Nore Laft er tuftet på norske lafte- tradisjoner. Et generelt søk på stabbur og anneks i begynnelsen av februar i år ga en del artige funn. En del er nybygg, og kanskje er dette uinteressant for mange.


Tømmerhytte i Øyer Tømmerhus. Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak. Vi levere over hele landet. Velg blant flere størrelser.


En laftet konstruksjon passer perfekt in i naturen og skaper en. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Vi bygger i store deler av Sør-Norge. Dette annekset er bygget i tradisjonell stil og innbyr til lun hygge.


Det har hems og hele seks soveplasser. BYA: 1m2: BRA: 1m2: Høyde: Kontakter. Veggene i en tømmerhytte puster. Håndlafta hus, hytter og stabbur fra de som kan det. Du slipper den ubehagelige følelsen av å sitte innestengt i et hermetisk rom.


Velkomen til Rauland laft! Dette vil i hovudtrekk vera anneks til hytter, men eg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg