mandag 12. september 2016

Hydro raufoss

Kjernevirksomheten omfatter utvikling og produksjon av kundespesifiserte aluminiumprofiler, fra idè til ferdig komponent. Hydal Aluminium Profiler er en del av Hydal. Salget, som også omfatter det tilknyttede.


Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35. Informasjonsdirektør Tor Steinum sier det neppe blir aktuelt å legge.

Bearbeiding Vi har komplette ressurser for å levere profiler i eksakt utførelse, form og størrelse for å passe ditt sluttprodukt. Sikringssystemer for den profesjonelle bruker. Selger er Sapa, verdens største produsent av. Norsk Hydro fikk kjøpt av aksjene ved oppstart og de resterende 1. Start of production of brass couplings. Hydro Aluminium As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Uno-X har åpnet hydrogenstasjon ved Epå Hvam. Uno-X tilbyr billig drivstoff fra enkle og effektive energistasjoner. I dag var det offisiell åpning av Uno-X Hvam. Nammo aksjer solgt til Den Norske Stat.


Han slo til, og allerede samme høst var resultatet snudd fra minus til pluss, og. Noen av våre reklamekunder er bl. Hydroscand AS har markedets bredeste sortiment av slanger og koblinger innen hydraulikk og industri. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til. Ståle Karlsen har kjøpt fire ulønnsomme industriselskaper fra Hydro og snudd dem til pluss.


Salget omfatter også det tilknyttede fabrikasjonsanlegget for aluminiumsprofiler i Vetlanda i Sverige. Skulle kjøpe trucker - gikk for leieavtale. Find executives and the latest company news. Hydro Texaco har 3betjente stasjoner og et godt utbygd distribusjonsnett for levering av parafin og fyringsolje i Norge.


The station also has a local bus service. The community has an active sports community. OSE: NHY er eit norsk energiselskap, ofte omtala berre som Hydro.

Det er gratis inngang for alle! Glomfjord Industripark i Meløy er det største industriområdet i Salten-regionen, og bidrar til at Nordland er Norges nest største industrifylke. Samtidig la Hydro tirsdag fram overraskende dårlige tall. Av rundt 6ansatte som lager støtfangere og karosserideler til. Teknisk kundeansvarlig, Kvalitetssikringsingeniør, Prosessingeniør Elkem Aluminium Mosjøen.


Her finner du en komplett oversikt over alle bedrifter på stedet samt lokale nyheter og værvarsel. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Om ikke lenge vil den nye supersportsbilen Mercedes-Benz SL kjøre rundt med norske aluminiumsstøtfangere. Hydro produserer rundt prosent av alle støtfangere til.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 19. It is one of the largest aluminium. Raufoss Chassis Technology. Fabrication We have competence and machines for all sorts of fabrication.


Jeg jobbet mange år i Hydro før jeg kom til Nammo,. Back to login Send one time password. Once logged in, you can change your. New factories in Valladoli Spain,. En erfaren leder med lang internasjonal.


Join LinkedIn today for free. Litt på sidelinjen sto den eneste representanten for Hydro -ledelsen som var til stede, Øyvind Hasaas,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg