torsdag 17. august 2017

Hvitoljet eik sofabord

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Stilfulle designede stuebord. Spisebord til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.

Casø 5sofabord i hvitoljet eik. Elegant design som aldri går av moten. Fraktfritt leveret av møbelmannAS til store deler av østlandet. Lugano er et praktisk sofabord i heltre eik. Den har en skuff og underhylle som gir god plass til oppbevaring.


Bordet har en hvitoljet utførelse, men kan også. Lite vedlikehold Kan trekkes ut til 150cm lengde. Vedlikehold: Settes inn med Guardian lakkpleie minst hver 6.

Lakkpleien renser, gir glans og påfører en. Veneto sofabord i et elegant og moderne design. Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp.


Hvitoljet eik med hvit laminat topp. Editions by Skovby sofabord 230. Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger, stiler og størrelser.


Hos oss finner du et bredt utvalg av sofabord til meget god pris. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Stort utvalg og lave priser. Finn dine favoritter blant våre nyheter av møbler her!


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Casø serie 1spisebord er et minimalistisk spisebord i hvitoljet eik med synkronuttrekk og butterfly tilleggsplate. Alle bord kleppe bord nettbutikk scandinaviandesigncenter no sofabord i hvitoljet eik finn no circle rundt bord spar fraktfritt og prisgaranti.


Sofaborde Find Dit Næste Sofabord. Søk etter sofabord eik på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på sofabord eik fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Et rustikt sofabord formet af et stykke naturligt teakrod. Det rustikke bord har et nærmest skulpturelt udseende, som er skabt af den naturlige rods struktur.


Ta det skandinaviske uttrykket inn i hjemmet ditt med rene, minimalistiske farger fra naturen. Maxima er et stabilt sofabord i høy kvalitet. Den rustikke og vakre bordplaten er laget av tynne planker i massivt eiketre, det forekommer derfor naturlige. Et robust spisebord i heltre eik. Bordet leveres i svært mange størrelser, slik at du skal kunne finne en skreddersydd variant som passer perfekt for deg.


Et moderne sofabord i nordisk og retrostil. Det er norsk produsert og designeren heter Helge Taraldsen. Det leveres so– alt i hvitoljet eik – hvite plater og.


Ekliden Gsmal bokhylle hvitoljet eik. En skulpturell design som er fremstilt av massiv eik og der hver eneste. Suppler sofagruppen med et flott sofabord som. Bordet er støttet opp av svarte metallben og har en bordplate av tynne planker i massivt eiketre med. Heltre oljet eik B: 1cmD: cmH: cmPris for størrelse 135x78cm kr.


Oljet eik , røykfarget eik , hvitoljet eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg