torsdag 31. august 2017

Male teak ytterdør

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Teak er et materiale som trenger krever nøye grunnarbeid - men det er ikke dermed sagt at en teakdør er mer komplisert og arbeidskrevende å male. Slik gjør du når du skal male ytterdøren.


Hvordan male tidligere malte ytterdører. Denne bruksanvisningen gjelder for maling av ytterdører.

Ytterdører krever andre malinger enn det som brukes på kledning. Vi har en teak ytterdør ,. Vi er en smule lei av teakdører, så vi tok en titt på ifi. Male ytterdør Hallo folkens:) For dere som bor i nærheten, vi har fortsatt gardinsalg. Hei, håper dere alle har en fin dag. Har du teak ytterdør , og vil male den, følg denne framgangsmåten.


Ha en strålende dag og uke. Male inne Oppussing av møbler Fornyelse av panel Rengjøring og vedlikehold.

Har ett gammelt hus som det i sin tid ble satt inn teak ytterdører. Synes ikke det passer til huset og lurer på om det går an å male teak dører hvite? Og tilslutt vil jeg male det hele i. Velger du en mørk farge og døren er utsatt for sterkt solys kan du få blæreproblematikk pga av fettet i teak og høy. En ytterdør må også holde. Forfallet akselererer fort når malingen først har begynt å flasse av.


Utsett derfor ikke arbeidet med å pusse og male på. Har du vært inne på tanken om å friske opp den gamle teakdøren din? Det kan være at overflaten er slitt og misfarget – eller kanskje du ønsker å gi huset en. Med jevnlig kontroll og vedlikehold av din Gilje Ytterdør har du en ytterdør som kan vare i flere tiår.


En oldgammel teakdør(stygg men solid) som står rett mot sør (ikke hovedinngangsdør). Nå er det blitt brukt ovatrol på den, men jeg lurte på å male den med noe. Når du skal male vindu, skal du male både karm,. Dører i teak eller edeltre leveres behandlet med teakolje. Nå har jeg fornyet dette gamle teak nattbordet, som skal stå i samme stue.


Først tenkte jeg å male de gamle håndtakene, men de satt dårlig,.

Behandle gammel ytterdør Showing 1-of messages. Men n tenkte jeg at jeg vil male den. Det er ikke noe problem å male teak møbler.


Vask de godt med sterkt salmiakkvann, eventuellt bruk stålull. Men nå tenkte jeg at jeg vil male den heller. Har en gammel teak ytterdør (ikke hovedinngang) som jeg tenkte behandle. Den er temmelig værutsatt.


Hva med en gul eller turkis ytterdør ? En måte å ordne det på, er ved å bruke en annen farge enn fasaden for øvrig, på å male inngangspartiet. Teak er en ganske fet tresort, så det er viktig at du renser treverket grundig først. Tette hull før maling mot lister og hjørner Jeg skal til å male entreen. Alltid gode priser på Enkel ytterdør fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Klassisk ytterdør i Teak Currently out of Stars. You have already rated this page, you can only rate it once! MALE DØR_COOP GJØR-DET-SELV - Duration: 9:39. LarsLars Production AS 29views.


Lakkering av fete tresorter som for eksempel teak har ofte vist seg å by. Vil du male en oljet teakdør,. En malt ytterdør behandles på samme måte som et vindu: Vask først og skyll. Skrap av flassende maling. Hvis du skal male dørkarmer, starter du med geriktene.


Begynn med den ene, og mal fra gulvet og opp. Fortsett med selve karmen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg