onsdag 16. august 2017

Sokkel til vaskemaskin

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Her finner du tilbehør til både kjøleskap, komfyr, frysere, vaskemaskin , tørketrommel og oppvaskmaskin. Søk etter vaskemaskin sokkel på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på vaskemaskin sokkel fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Registrer deg for å få eksklusiv tilgang til hele vårt sortiment og våre priser. Forhøyningssokkel for vaskemaskin og tørketrommel.

Perfekt til eksponering av vaskemaskiner og tørketromler i butikken! Jeg skal bygge noe til å sette vaskemaskin og tørketrommel i et vaskerom på. Pga vibrasjoner må jo dette være dønn stabilt. Henvend deg i kjøkkenavdelingen til din nærmeste.


Hva kan man bruke som sokkel under en vaskemaskin ? Jeg syntes det er deilig å ha plass til å brette klesvasken. Vaskemaskinen opp fra gulvet. Med en sokkel kan du oppnå en bekvem arbeidshøyde for.

Super spin-maskiner MÅ IKKE monteres på en sokkel ! Sokkel til W565H med lukket front og lukkede sider. Stativ til vaskemaskiner med integrert lokasse i skuff. Passer flere ulike modeller på markedet. Vi har både originale og alternativer til alle de store producenter indenfor hårde hvidevarer.


Med denne praktiske sokkel til din vaskemaskine og tørretumbler opnår du både en bekvem arbejdshøjde og en smart. Vær oppmerksom på at det kan ta noen minutter før e-postadressen kommer til innboksen din. Transportstropper til vaskemaskin. Sokkel med integrert lokasse til vaskemaskin FWmed uttrekkbar skuff som er plassbesparende.


Som standard leverer vi hvitevarer med fri frakt til fortauskant. Se hvilke ekstra ytelser vi tilbyr. Det skaper også ekstra plass under bordet hvor du. Få klærne dine til å vare lengre med Electrolux. Løfter din vaskemaskin eller tørketrommel opp i fornuftig arbeidshøyde.


Kan leveres både som 1-fas og 3-fas (400V.)Med lokasse og sokkel. Svanemerket vaskepulver med perborater til alle. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og.

Stort utvalg til lave priser. Kanskje den er ustødig på det skjeve gulvet ditt? Front- og sidepanelene på maskinen er bedre beskyttet.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af sokkel til vaskemaskine Hvidevarer tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Etil Esokkel -adapter. Kjøp ELETRA SOKKEL ADAPTER ETIL Ehos Power.


Norges raskeste nettbutikk! Her finder du vores udvalg i vaskemaskine sokkel. For at du skal kunne tilpasse stativet. Vi benytter også data fra tredjeparter som for eksempel for å kunne levere relevant innehold til våre brukere.


Har dere sokkel til vaskemaskin ? Ved å registrere deg på Euronics får du tilgang til Min side hvor du kan se varene du har kjøpt, og spore ordre som vi har sendt til deg. Se utvalget vårt av sokkelskuffer til kjøkkenet ditt her på siden – Kjøp raskt og enkelt online i vår nettbutikk. Alltid lave priser på Nettoline. Vi viser deg hvordan du får gulvsokkelen til å jevnt med gulvet.


På den grønne knappen til høyre kan du laste ned veiledningen til hvordan du får kontroll på. VASKEROM:Benkeplate over vaskemaskinen. VVS Nettbutikken for baderomselskere, med Rørleggere i kundeservice.


Rask levering og full returrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg