tirsdag 1. august 2017

Anneks funkis

Anneks til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Finn anneks funkis hvis du ser nå. Trenger du et ekstra soverom eller en bod? Flex Funkis 14: Flex 20: Flex 25: JABO Flex.

Tolouse er et funkis anneks som tilbyr et design med store vinduer. Kan leveres med isolasjonssett slik at annekset kan brukes året rundt. Dette bygget passer til bruk. Et moderne modulanneks i ekte funkisstil. I grunnsettet inngår veggmoduler, som kan byttes ut mot valgfritt antall vindus- og dørmoduler og plasseres der du vil.


Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen?

Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Byggesett som er enkle å sette opp. Våre funkis anneks er moderne og stilrene og midt i blinken for deg som er glad i funkisstilen.


Kjøp på nett eller i butikk. Mange nye hus idag er i funkisstilen, og da. Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt.


Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris. Polhus er det opplagte valget når du skal bygge et moderne minihus i funkisstil. Vi tilbyr ferdige byggesett til lave kostnader og fri frakt!


SKAATUNBODEN Funkis 6- m- Bredde: m - Lengde: m - Totalhøyde: m- Innvendig høyde høy langvegg: m- Innvendig høyde lav langvegg: 68. Moderne hytter og funkishytter. Klikk på bildene for å se mer.


Vår anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Huldra er et forholdsvis romstort anneks med mulighet for både oppholdsrom og soveplass. Det er også mulighet for bod i deler av annekset.


SkaatunBoden Funkis er vår mest populære modell.

Funkis er en moderne norskprodusert redskapsbod og kommer med mange valgmuligheter når det kommer til størrelse. Som ved valg av ferdighus er nordmenn delt på midten når de velger stil på annekset. I byen går det mest i funkis og på bygda velger de oftest tradisjonelt. Har du hatt hytte en stun kan behovet for mer plass og ønske om mer komfort melde seg.


En løsning med å bygge anneks kan være et godt alternativ. Ny generasjon SMART-hytter. Vi hjelper deg med å realisere hus og hytte drømmen din. Vi har denne som heter Balder fra Monter Balder er den stilrene dobbeltgarasjen tilpasset et funkis bomiljø. Du får en garasje for to biler og plass til sykler.


Du kan få anneks for under 10. Vi har sjekket hvilke byggesett du kan sette opp uten byggemelding, og hva det koster. Lett å ta med seg med kranbil.


Det er varmekabel i gulv på soverom og i hovedrom med. Vi utvikler funkis hytte arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus prosjekt. Her finner du alt fra telysholdere til store uteboder og anneks. Vi drømmer alle om et ste hvor vi kan la tankene fly.


Et rom med plass til kreativitet og kvaliitet. Et anneks i hagen gir deg dette og mer. En modern timrad funkis friggebod i blandning av allmoge och nyskapande - en av våra populäraste friggebodar. Boden kommer med to dører for enkel sortering av dine redskaper.


Alt om hytte - Norges største hytteportal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg