fredag 26. juli 2019

Skjule kabler bak tv

Perfekt for å skjule kablene fra f. TV -kanaler, HBO Nordic, Eurosport og Viasport inkludert. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Selv om du henger opp TV-en , kan du bruke møbler til å skjule kablene. Syv prosent av de spurte i undersøkelsen oppgir å skjule kablene bak annen.


Strikk en kabel ­strømpe som ser litt morsom ut,.

Høyttalerne er skjult i modulene bak perforerte fronter,. På denne måten er ikke tv-en like dominerende,. Det er ikke særlig pent når kabler synes og alt man ser foran TV-en er rot.


Kanskje er du blant disse:. Du har mange muligheter, hvis du vil unngå synlige kabler og ledninger – alt fra de enkle, som bare holder styr på kablene , til de optimale, der du skjuler. Samtidig så kan du ta noen grep for å skjule printer,. Tv -konsoller (12) Blekkpatroner og tonere. Få orden i strømkablene bak tv -apparatet eller datamaskinen ved å bunte.


De står blant annet bak den smarte og elegante.

Skjul kablene i en dekorativ og. Det finnes også et stort antall rimelige produkter for å skjule og feste kabler. Driver å tenker på hvordan jeg skal løse problemet med løsthengende kabler bak TV. Lad inntil fire enheter om gangen.


SKRU på panelbordet igjen, lag 73mm hull bak tv. Jeg skal henge en TV på veggen og vurderer å trekke kablene gjennom veggen. Du kan skjule TV ledninger med prefabrikkerte kabelen dekker malt tilsvarer. Engasjere en elektriker gjøre en innfelt plugg på veggen som vil skjule bak TV. Hvorfor ikke skjule den stygge ledningen samtidig?


Det gjør vi ved selv å lage en list som gjemmer ledningen. Lurer på om jeg skal legge opp til å skjule kablene til TVen på veggen. En tv nå for tiden er så stor at plassering på hull bak tv ikke er så nøyaktig. En artig liten detalj er at det er plass til å legge for eksempel lavvolts kabler bak listene.


Her er smarte tips og noen kjekke dingser som hjalp oss med å få orden i kablene våre. HDMI fra PC-en til TV-en ,. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Golvlister produsert for å skjule kabler.


Hvis du har spørsmål om temaet må du opprette en ny forumtråd.

Hule eller fleksible ledningslister er ideelle for å skjule kabler og monteres på en. Denne varianten av de fleksible ledningslistene har mer plass bak seg og. Hold din stripe opp mot veggen og bunte kablene bak den. Hvordan skjule ledninger Når Hengende Plasma TV på veggen Hengende. Et annet alternativ kan være å trekke kablene gjennom rommet bak TV -apparatet hvis utformingen av boligen gjør det mulig.


Et aluminums kabelbrett kan også brukes andre steder enn bak TVen , f. Et lite tips til slutt er å sørge for at du også støvsuger bak tv -benken når du først støvsuger resten av stuen. Få orden på kabler og ledninger med en kabelsamler eller skjul kabelen i en. Soba er enkel å sette opp og gir deg orden i ledningskaoset bak PC eller tv -benk. Disse smarte gulvlistene har også en skjult utfresning som gjør det enkelt å skjule stygge ledninger bak fotlisten.


Med en praktisk og avtakbart overdel så skjuler du enkelt kablene bak TV-en eller kablene mellom høyttalere og stereoen. Med våre spesiallister for TV - og høyttalerkabler kan du montere TV-en og høyttalerne pent på veggen. IKEA - UPPLEVA, Dekklist for ledning, , Gjør det enkelt for deg å samle og skjule ledninger fra en veggmontert TV.


Dersom kabel - tv leverandøren har. Kabel - tv: En egen kabel. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg