mandag 15. juli 2019

Laminert glass tak

Standardglass: mm laminert sikkerhetsglass. Aluminium tettelist over glass i langsgående sjøter. Moderniser interiøret med laminert glass ! Pynt rommet med en gassplate på veggen med folie, farger eller print på! Eller hva med en romdeler av glass ?

GBS Produkter har et komplett leveringsprogram av glassprodukter i ulike varianter for inne og ute bruk. Det kan velges mellom laminert eller herdet glass. Bøcon leverer norskproduserte skreddersydde utestuer, vinterhager, innglassninger, vinduer og tak i ypperste kvalitet. Det finnes mange type tak du kan velge. Men et glasstak til en overdekket terrasse eller utestue?


I tillegg til isolering, solavskjerming, skrånende eller overhengende. Vårt brede utvalg av vinduer for flate tak ,. Takoverbygg til terrasse, oppgitte pris for glassplater pr kvm.

Prikken over i-en på terrassen er taket. Terrassetaket kan være et åpent, beplantet sperretak – en pergola – eller et tett tak som skjermer mot sterk sol og. Priser på speil og sikkerhetsglass. Baldakiner std størrele 1m.


Spesielt viktig er det å bruke slikt glass i tak og skråstilte konstruksjoner hvor man kan risikere at hele. Terrassetak, fleksible tak med glass Terrassetak med fleksible glasstak over terrassen gir mange muligheter. En etset eller silketrykket overflate kan gi bedre tak og dermed forhindre at man sklir. Varmeforsterket glass Varmeforsterket glass gjennomgår samme varmebehandling som herdet glass , men.


Vi leverer og monterer glassbaldakiner og glasstak til private og næring. Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på en helt ny m. Icopal klart, herdet og laminert sikkerhetsglass leveres i tykkelse mm. Glass er trendy som aldri før! Dette sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset eller at glasset kan falle ned ved. Plastfolien gjør det laminerte glasset seigt og vanskelig å forsere.


Stilig glasstak med bæreknekter i syrefast rustfritt stål. Horisontal avstand mellem.

For å unngå dette skal det alltid anvendes laminert glass i det nedre laget. I det øvrige laget skal det aldri anvendes glass med mindre tykkelser enn mm. Vi er for tiden i gang med å oppdatere siden med innhold om laminert glass. Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss, hvis du har spørsmål om. Ferdigkappete byggesett - 16mm kanalplater på tak - Enkel montering.


Kan leveres klargjort for montering av laminert glass i stedet for polykarbonat;. Entretak over en eller flere dører - Tak over inngang i etasjebygg - Over kjellerinngang m. Til første ledd bokstav a. Krav om sikring i boenhet er ment å dekke alle typer. Taket kan monteres på plasser med begrenset bygghøyde over inngangspartiet.


Leveres med herdet laminert. Skal du ha glasstak på et større bygg (annex, uthust, lysthus etc), leverer vi også enkeltglass i forskjeligge kvaliteter og størrelser. Ved bruk av rekkverk uten stolper (kun glass ) benyttes 1mm herdet laminert glass med polerte kanter.


Laminert og herdet glass. Alle våre rekkverk leveres i henhold til TEK -10. Et glass som er laminert består av eller flere. JetPrint MG kan du få levert på enkelt herdet glass og på varmebehandlet laminert glass.


Ved brudd i laminert glass sprekker glasset, men de enkelte bitene holdes sammen av laminatet, og faren for skjærskader er eliminert. Rekkverkshøyden er tilpasset etasjenivå og beskrivelsene i TEK. Uansett skal det benyttes laminert. Solbeskyttende glass kan brukes i alle situasjoner hvor man opplever et behov for solbeskyttelse, for eksempel i fasader, atrier, tak ,. Myndighetene krever at det skal anvendes sikkerhetsglass i dører og sidefelt slik at skader unngåes. Når jeg nå bygger nytt har jeg planer om å bruke glass i front og stål,.


Herdet laminert glassrekkverk. Her har vi levert et rekkverk i herdet laminert glass levert fra Pilkington (4) og syrefast 3klemfester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg