onsdag 17. juli 2019

Laftet stabbur til salgs

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Nydelig og sjelfullt stabbur med torv på taket. Der vokser det blant annet masse deilige villbringebær.


Brukes i dag som oppbevaringsplass for hagemøbler.

Gammel laftet tømmerstue selges til. Info om laftet stabbur til salgs. Resultater fra søkemotorer! Hytter og hus i laftet tømmer. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.


Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Vi har tilgang til hyttetomter i svært attraktive områder som vi kan anbefale dersom du ikke har egen tomt å bygge på.

TOMTER TIL SALGS I NYTT HYTTEFELT. Håndlaftet tømmerhytte i furu, håndlaft. Skigarden har laftet en flott gapahuk på ca kvm. Den står utstilt på CirkleK i Hernes, hvis du vil ta den i nærmere øyesyn.


Tjenester, Udefinert region. Laftet gapahuk til salgs ! Hvis du drømmer om et anneks i hagen har vi ferdig byggesett til laftet anneks - et anneks med høy kvalitet til en rimelig pris. Bestill byggesettet, få det levert.


Tømmeret blir kappet, laftet og tilpasset. De aller fleste både selger og kjøper denne typen småhus gjennom finn. Tips til søkeord er stabbur. Tømmer har egenskapen til å oppta varme, holde på den over en tid og avgi den sakte uten å overopphete omgivelsene. Da vi så at stabburet var til salgs ble vi tent på det begge to fordi vi er opptatt av historie,.


Stabburet ligger på et tun som. Det finnes bedre måter å bygge hus på en dyre tradisjonelle metoder!

Se vår pris på laftet hus i tømmer, med rask byggetid og utrolig pris. Dette prosjektet laftet vi til Sjoa rafting AS som er. Vi leverer kvalitets produkter til hele Norge. Stort lager både i Norge og i Sverige sikrer rask levering til de beste priser. Esbo er også blitt en del av Team.


For de som ønsker det enkle! Dette var planlagt som ei Årestue, men ble omgjort til hytte eller stue med peis og pipe isteden. Ingen annen konstruksjon har dominert byggeskikken i samme grad.


Hallinglaft har flere byggeklare, høystandar hyttetomter på Golsfjellet – Auenhauglia. Har du drømmer om egen gapahuk hjemme i hagen eller på hytta? Eller har du kanskje planer om et anneks eller et stabbur ? Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks?


Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt. Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss. Dersom du kommer til oss med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg med å. Grunnflaten på dette stabburet er 5xmeter. Her ble maten lagra og spekeskinka hengt opp. Leveres med rettede åser og raft, innsatte beiteskier, raftsperrer, nyhøvlet.


Eiendommen vil være merket med PrivatMegleren til salgs. Hytta er oppført i laftet. Takstman kommenterte tedens til tørrråte. BYA: 1m2: BRA: 1m2: Høyde: Kontakter. Vi har til enhver tid et stort lager av tørt, norsk kvalitetstømmer som tørkes ned til 16.


Alle laftekasser blir laftet i våre produksjonshaller i Lom. Flott stabbur i to etasjersom kan benyttes som kompakt gjestehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg