tirsdag 9. juli 2019

Silikonhartsmaling

Bruk kalkmaling på svak kalkpuss. Silikat- eller silikonhartsmaling , eventuelt sementmaling benyttes på sterkere puss. Overflaten grunnes før toppstrøk. Rene silikatmalinger er uorganiske og gir ingen avdamping av flyktige gasser. Enkelte silikatmalinger inneholder derimot små mengder akryl som bindemiddel.


I tillegg er den vannavvisende, sier Malmberg. Han brukte en silikonhartsmaling , mens Byantikvaren mente det skulle vært brukt en silikatmaling. Puss og stenfasade står godt imot vær, men behøver alikevel vedlikeholdes. Beckers har maling for pussfasade og betong som gir en god beskyttelse mot allslags vær.


Hadde flere brukt silikonhartsmaling fremfor akrylmaling på grunnmuren tror jeg mange ville sluppet unna med langt mindre vedlikehold og mye penere,. Ofte en enklere oppussing av fasaden, hvor man rengjør, flekkpusser med en egnet puss og overmaler med en silikonhartsmaling som er en spenningsfri maling. Er muren malt med oljemaling, lateks/ akrylmaling eller en emulsjonsmaling, anbefales det at du bruker en silikonhartsmaling.


Også her er et grunningsstrøk påkrevet. Inneholder BIOBlock- teknologien for beskyttelse mot sopp og algevekst. Silikonhartsmaling , meget diffusjonsåpen for bruk inn- og utvendig på alle typer puss. Deretter overmales graffitien med silikonhartsmaling , StoSilco Color. Lag først en prøve for å sjekke om graffitien gir gjennomslag gjennom malingssjiktet.


Grunnbehandling med Sto Prime Plex eller annet egnet produkt, mellombehandling og toppbehandling med StoLotusan. Anskaffelsen omhandler overflatebehandling av pussete mur fasader med silikonhartsmaling. Objekt Møhlenpris II er en eldre bygård med adressene; Prof. Mur-Sentret anbefalte imidlertid prinsipalt en 1. Kivisil Fasademaling – Vannfortynnbar silikonhartsmaling med svært gode diffusjonsegenskaper.


Maks kornstørrelse er mm. Må være diffusjonsåpen og tilnærmet usynlig) Maling. Fortrinnsvis silikatmaling eller silikonhartsmaling ) Lasur.


Silikatmaling er førstevalget for maling på nye underlag og kan benyttes på alt fra. Alle våre malinger er meget godt egnet til innendørs bruk. Utviklingen er i ferd med å snu, hvor man går tilbake til de gamle filmbyggende systemene som. Dermed blir flaten smussavvisende, noe som kan være en viktig faktor i forurensede strøk.


Header:{ status: QTime:1 params:{ json.

Silikonhartsmaling

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg