tirsdag 9. juli 2019

Persienne motor

Kjøp online og spar penger. Smart og innovativ persienne motor , med enkel plug-in installasjon. Med Somfy hjemmeautomatisering kan du få et tilkoblet hjem.


Du kan bare velge ut og installere dine motoriserte innendørs persienner. Elektriske motorer og styringsautomatikk for markiser, persienner og rullegitter. En utvendig persienne med radioteknologi gir hjemmet ditt et innslag av smart innovasjon!

Med installasjonen av ditt første motoriserte produkt, opplever du full. Finn din nye persienne i Norges største utvalg hos UNIG. Med Luxaflex er en persienne ikke lenger kun en persienne. Les mer om persienner på vår hjemmeside.


Vi leverer utvendige persienner med C-formede lameller. Bevar lyset og maksimer romfølelsen med en persienne. Du kan med presisjon bestemme hvilken del av vinduet som skal skjermes med persienne.


Komfort, eleganse og brukervennlighet. Fjernkontrollen sender radiosignaler til motoren og har lang rekkevidde, slik du kan betjene markisen enten du er ute eller inne.

Våre persienner skreddersys etter dine mål og preferanser. Lamellerne kan drejes 1grader og trækkes helt eller delvist op. I følge produsenten skal installasjonen ta minutter per persienne , og være så enkel at du kan gjøre jobben selv. Motoren plasseres inne i dukrøret og sørger for at stoffet alltid rulles opp og er strukket ut på korrekt måte.


Med trådløs styring blir det sendt ut et. I tillegg holder de varmen ute om. Svært robust utvendig persienne spesielt godt egnet til store vinduspartier og. Opereres med snor eller motor og leveres enten med styrewire eller styresnor. Utvendige persienner med snorbetjening leveres.


Alle våre utvendige persienner er norskproduserte, konstruert for skandinaviske værforhold og gir deg god kvalitet og optimal solskjerming. Markisen er tilpasset levegg av glass og levert med motor og trådløs betjening. Smarte motor persienner, med enkel plug-in installering. Rask levering og super service! Scandic 25mm er vår tradisjonelle innvendige persienne.


Elisse kombinerer det eksklusive designet med den praktiske funksjonaliteten fra en persienne. Det koster å leke konge og trykke på knapper. Styringen med power og motorer koster mer enn gardinene, noe av det er kanskje på grunn av lite volum.


Denne aktuatoren kan kontroller motorer som bruker AC spenning.

Innvendig persienne egner seg best som skjerming mot innsyn og mot direkte sollys. På grunn av at den sitter på innsiden av glasset vil den ikke hindre solas. Produktet persienne er praktisk, moderne, stilfullt, estetisk,. Motor og automatikk sikrer optimal komfort og lang levetid på produktene.


Her finder du en komplet oversigt over alle kombinationer med opsætning af gardiner med motor. RTS står for Radio Technology Somfy. En RTS- motor kommer med integrert radiomottaker. Dette gjør at den kan styres vha. Alternativt kan persiennen leveres med motor og fjernkontroll.


Hvis du ønsker en unik persienne står du fritt til å blande lamellene akkurat slik du vil. Man kan også koble persiennene sammen med en aksling slik at man kun trenger én motor pr per gruppe. Manøvrering skjer med snor, kjede eller motor.


Tre og aluminium er en meget solid og pålitelig persienne som fungerer utmerket for større vinduer. Betjeningssider er valgfritt. Kan alternativt og leveres med endeløst kjedetrekk eller motor. Men og den helt nye modellen type 15A, som er med snorløsbetjening,. Med aluminiumspersienner får du solskjerming med lang levetid.


Vi tilpasser persienner etter mål! Vi kombinerer tilpasset funksjonalitet, god kvalitet og estetikk. Innvendig og utvendig solskjerming i Stavanger og Sandnes!


Kontakt oss i dag for mer informasjon om markiser, persienner, gardiner og annet innen solskjerming. Persienner som produseres etter dine ønsker og behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg