fredag 21. juni 2019

Stillas på henger

Kjøp ferdig stillaspakke eller motta tilbud tilpasset dine behov! Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Finn beste pris på Rubrikk.


Norskprodusert tilhenger og stropper for transport og lagring av stillas. På jakt etter stillaspakke på henger ?

Stillaset er trygt og stødig å stå på ,. Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Bruksområder: Mindre stillas stillinger slik som f. En egen henger lastet med stillas. Denne hengeren er utviklet med fokus på sikker last av stillas , samt at alle tillasdeler kan tas av uavhengig av hverandre. Gjør frakt av stillas enkelt!


Tysses stillashenger er utviklet i samarbeid med en av Norges største utleiere av stillas. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Utviklet med fokus på at alle deler skal møte en fysisk.

Foruten stillas kan Layher tilby komplette løsninger som naturlig hører inn under stillas. Lett å håndtere og enkelt å montere. Beste måten å frakte ditt stillas. Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up!


Lavpris på utleie av Fasade stillas på henger i Oslo - Alfaset. Les mer om våre stillaser her. Book online med rabatt. Et bredt utvalg av stillas ,. Vi har hatt stor pågang fra våre fasadestillas-kunder på egen henger for stillas.


Tysse-hengeren er utviklet med fokus på sikker last av stillas , samt at alle. Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas. FØRSTEKLASSES KVALITET OG SERVICE.


Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas. HMS er en sektor vi tar på alvor og vi jobber kontinuerlig med å. Nå kan du leie stillas komplett på henger fra Lift Me. Med en egen stillasutleie tilhenger dedikert til stillaset, vil det. Les om din nye stillashenger her!


EKSTRAUTSTYR - stort utvalg. VI SELGER JAMAX STILLAS Huspakker - Byggmesterpakker.

Vi selger nå hestehengere fra. Et godt stillas skal oppfylle en rekke krav for å fungere. Vi har i utgangspunktet tre virksomhetsområder som henger tett. Stabling av stillas på henger Bildet viser hvordan stillasen skal stables. Det antas at du ser hengeren bakfra, at du kan lese registreringsnummeret.


Vi benytter kun aluminiumssystemer på alle våre. Vi kommer gjerne på utforpliktende befaring før et. Vedlikeholds- og modifikasjonsarbeid foregår ofte på vanskelig tilgjengelige steder, og i mange tilfeller er stillas en forutsetning for å få jobben gjort. Alternativ 1: Arbeidsøyde: 9m Lengde: 6m Høyde: 7. For privatpersoner har vi pakker med Alusafe rammestillas på tilhenger for utleie. Jamax Huspakke 45mstillas.


På salg i dager: Øvrige Hedmark: Leier ut mitt stillas for kr. Hvis du ønsker å montere selv kan du ta kontakt med Fosby Lift som leier ut 1kvm fasadestillas på henger , samt rullestillas. Krav til grønt kort på stillas. Annonsert stillas er typegodkjent i Norge og. Tysse boggi- henger med gavlpakke kr 58.


Det har aldri vært lettere å handle stillas på nett! Egnet for transport av stillas ,. En ekstra kasse kan monteres på baksiden etter kundens ønske. Noen her inne som har tips til billig og greit stillas ? Jeg har sett på sånne huspakker men får ikke bestemt meg hvem jeg skal.


Nå skal jeg bestille henger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg