fredag 28. juni 2019

Rullestillas

Norges mest solgte rullestillas. Robuste stillas i aluminium. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.

Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas , til fasadestillas og spirstillas. Vi har flere års erfaring og hundrevis av fornøyde stillaskunder i. Grove Knutsen tilbyr et stort utvalg av merkevarestillas til proffmarkedet deriblant rullestillas fra Zarges.


Få full oversikt over rullestillas fra Zarges her!

Jamax rullestillas er ideelt for elektrikere og malere. Stillaset har lav vekt og er enkelt å montere. Norskprodusert Kraftig konstruksjon. Rullestillas kan bygges i alle varianter ved hjelp av tyngre komponenter.


Dette er meget aktuelt i forbindelse med f. Du er interessert stillasutleie i Oslo og Bærum? Tilbud rullestillas , hengerpakke, hengerstillas enkelt og lett stillas Kan fraktes. Ski til en fastpris på kr. Speiselt godt egnet for jobber som krever mobilitet. Ser du etter rullestillas ? Enkel montering og typegodkjent av Direktoratet for Arbeidstilsynet.


Fyll ut skjemaet under og de vil bli kontaktet av vår salsgavdeling for en ordebekreftelse og detaljer rundt stillasløsningen, leveringstidspunkt og transport. På jakt etter rullestillas ? Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Takket være patenterte koblinger kan bygging, riving og flytting gjøres raskt og enkelt uten ekstra.

Lettmonterlig stillas x m) med overlappende stag og smarte løsninger for mer sikkert arbeid på trange områder. Komplett med plattform og trappestige. Vi har både fasade- og rullestillas for utleie.


Vi fører rullestillas til alle formål. Husk ekstra rekkverk samt rekkverksklips dersom du ønsker å bruke stillaset. Ta kontakt ved ønske om en leieavtale hos oss! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Våre rullestillas er basert på vanlig lettstillas. Har du litt stillas fra før, så er dette en enkel og billig løsning for å bygge et proffesionelt rullestillas. UpRight foldestillas i aluminium.


TT2foldestillaset er det perfekte valget for den som søker etter kvalitet til en. Vi tilbyr utleie av rullestillas er for innendørs bruk. Det er enkelt å montere og trygt i bruk. Finn beste pris på Rubrikk. Perfekt for malere og elektrikere.


Godstykkelse på hele mm! Produktet er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Alle våre produkter testes regelmessig av SP - Sveriges Tekniske Forskningsinstitut – for å bli typegodkjente i henhold til gjeldende standarder. Sertifiseringen erstatter den.


Trappetårn forenkler arbeidet og øker sikkerheten når man jobber i stillas. Har også fasadestillas på henger. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Vi dekker både østlandsområdet, gjennom vårt Oslo-kontor, og vestlandet,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg