mandag 24. juni 2019

Kjørebruer gravemaskin

Kjempekul lastebil med gravemaskin. Fraktpris oppgis på forespørsel. Kjørebruer og lasteramper. Ypperlig til all opplasting av maskiner, traktorer og biler. Det finnes ett stort utbud av Clm.

Alunor Trans AS har Norges største og mest komplette standard-program av kjørebroer. Vi har både fastmonterte og mobile kjørebroer. Finn beste pris på Rubrikk. Hei Lien om du kun skal bruke hengeren til gravemaskin transport og. Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte anleggsmaskiner.


CLM er en italiensk produsent som de siste årene har fokusert på design og produksjon av høykvalitet lasteramper og gangbruer i aluminium. Med nye skarpe stålbelter. Slutt å lete etter planker og annet ustødig hjelpemiddel.

Ny smidig minigraver for de litt mindre jobbene. Kan enkelt lastes på bortimot alle tilhengere og kjøres rett oppå med f. Maskinflak med krok uten kjørebruer. Personvernerklæring – Cookies. Det er også både farlig og ulovlig å klatre opp i tilhengere med maskiner uten solide kjørebruer. Hva mener de om å klatre med gravemaskin oppi lastebil?


Våre kjørebruer har perforert heldekkende kjøreflate med mothager som gjør det både behagelig å kjøre på, samt at hjulene får tak og sitter på underlaget. Vi fører et bredt utvalg kjøreramper. Både MC ramper, scooterramper og containerramper finnes i sortimentet. Scroll nedover for å se utvalget.


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Grove Knutsen selger kjøreramper til proffmarkedet. Se utvalget av kjøreramper og kjøp enkelt i vår nettbutikk!


Kubota gravemaskin i 2-tonns klassen. Gravedybde: 58m Rekkevidde: 2m Redskapsfeste: SStandardskuffe inkludert: 55cm bredde, liter Tilleggsutstyr: -35cm.

Alt i alt er dette en meget praktisk liten gravemaskin som fungerer. Aldri har utvalget vært bedre – for deg og dine behov! Har laget kjørebruer som er festet på den til.


Vi ønsker å fremstå som en faghandel der du kan stole på å få hjelp med produktene også etter kjøpet. Se vår butikk som inneholder noe av det vi leverer og. Dimensjoner: x meter. Har Tilleggskarmer og kjørebruer inni hengeren for enklere å kunne transportere utstyr som minigraver el.


Gravemaskin : Komatsu PC78-us (8ton). Arbeid med nye kjørebruer til lekter. Henger-sveising for hjulmaskin og semi. Organisering i nytt lagerbygg i Åfjord.


Type: Mini gravemaskin Utstyr: Hydraulisk pusseskuffe,. Ny solid Ifor Williams proff hydraulisk tipptilhenger leies ut, med førhøyningskarmer og kjørebruer. Leie av tonn gravemaskin.


Solid maskintralle med hydrauliske kjørebruer og ei kraftig ramme. Grabben er bygd med et langt stag som henger i en jibb i skuffefestet. Her mudres det med en kraftigere.


Bortsett fra baklyktene og blinklyset er kjørebruer og støttebein elektronisk kontrollerbare. Settet leveres med fjernkontroll, lader og strømadapter. Fagstoff: Symboler vi bruker i forbindelse med hydraulisk styring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg