torsdag 27. juni 2019

Elektrisk sluttstykke trioving

Bruksområde Elektriske sluttstykker i 9serien passer til dører når det stilles middels krav til sikkerhet og passer bra som daglås i skallsikring, avdelings. Normalt er livslengden på et elektrisk sluttstykke av høy kvalitet ganger lengre enn låskassen det brukes sammen. Benyttes i kombinasjon med porttelefon eller dørautomatikk for å kunne låse opp dørlåsen.


Hvilket elektrisk sluttstykke er godkjent. Brukes som lokal nødåpningsbryter til elektrisk låste dører i.

Elektrisk sluttstykke i 920-serien passer til dør med middels. TrioVing - Norges ledende leverandør av lås og beslag. Et elektrisk sluttstykke inneholder en elektrisk spole som mekanisk er knyttet til en metallisk leppe.


Ved å kontrollere spenningstilførselen til spolen. Se også elektrisk sluttstykke. Trykkes i rømningsre­tningen. Innholdsfortegnelse Introduksjon ELOK Låsproduksjon AS s.

Et robust og enkelt justerbart sluttstykke medfølger – dette vil optimalisere pakningstrykket for ytterdøren din – også i årene som kommer. Kraftig elektrisk sluttstykke. Standard elektrisk sluttstykke med unik kvalitet. Dette gjelder også låskasser med eller faller. Anvendelse: For ut- og innvendige dører, kontor og industri.


Funksjon: Sperring av reilen ved 90° omdreining av nøkkel. Reilen betjenes med nøkkel eller knappvrider. Hvis du har dører der sikkerhetskravene er lavere, kan en standardlås eller et enkelt elektrisk sluttstykke fungere fint for din virksomhet. Noen som har testet noen elektrisk sluttstykker for å. Hvis du bruker et elektronisk sluttstykke så blir det jo. FG-godkjent sikkerhetssluttstykke.


I tillegg til festeskruer monteres de også med skråstilte skruer i karm for sikring mot bryting. Stillbare skruer i sluttstykke. Utbygningplater for sluttstykke.


Leverandørbeskrivelse: FG låskasse for sylinder og dørvrider, vendbar.

Ingen løse microbryterdeler. Utgjør allerede prosent av omsetningen for TrioVing. Bruksområdet standard sluttstykket Plant sluttstykke for dører uten krav på godkjent låseenhet Brukes sammen med modullås. Dersom et sluttstykke er rettvendt,.


Et omvendt elektrisk sluttstykker er ulåst uten spenning. Sistnevnte benyttes ofte i rømningsdører,. Det elektriske sluttstykke , hvis montert, er åpent. Get without the ads.


Unsubscribe from Ranveig Berntsen? Oversikt med priser og informasjon på produkter tilknyttet Trioving. Benyttes også i forbindelse med fjernåpning av dører sammen med elektrisk sluttstykke. NORFO TR-dør er utført i syrefast stål, AISI 31 og benyttes i korrosivt miljø til traforom, relérom, og andre rom hvor det er behov for en uisolert dør som. Med PoE (power over ethernet), wifi og mulighet for døråpner ved bruk av elektrisk sluttstykke i døren.


Elok Låsproduksjon AS utvikler, produserer og markedsfører elektriske sluttstykker i rustfritt stål. Les mer om Doorbird video dørklokke her. Ved bruk av elektrisk sluttstykke ,. For en eller tofalle-låser. Brukes for kontroll av dører, slik at man kan åpne med bryter fra innsiden, og tag-leser, kodepanel, eller via våre trådløse.


Ulefos Brug kan levere elektriske sluttstykker fra Steab, Soli. Velg variant: Slagretning venstre. Kan kombineres med elektrisk sluttstykke. Vinklet sluttstykke til bokslås. Generell kjøpsinformasjon.


Handle sikkert hos Clas Ohlson – Sikkerhet av høyeste klasse. Anslaget strammes ved å skru med klokken, anslaget slakkes ved å skru mot klokken. Er det slark i døren strammes Sluttstykke. Beskrivelse: Uten sluttstykke.


ABLOY EL4og EL5- instruksjonsvideo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg