torsdag 20. juni 2019

Maskinskruer biltema

Maskinskruer biltema

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Maskinskruer biltema

For at fuldende din registrering vil du få en mail med et bekræftelseslink til den e-mailadresse, som du angiver. Klik på linket i mailen – så er din tilmelding. Hos Clas Ohlson finner du bolter med sekskanthode, insex.


Du er nå registrert på BILTEMA nyhetsbrev. Maskinskruer Monteringsskruer. Biltema -katalogen Bla i den her Om Biltema. Kjøp skruer, festemateriell, belag, festemidler og håndverktøy online.


Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy av proff. Phillips-spor Velg varianter. Hei, jeg holder på med et nytt scratch built quadcopter og trenger så sårt noen Mmaskinskruer (mm i diameter), gjerne noen ganske lange (25-mm). De funker fint med billige skruer fra biltema. Det angir vel gjengediameter slik at alle maskinskruer som er spesifisert som f. Malle passer i samme mutter?


Hos oss finner du de rare skruene - som tommeskruer, skruer til gamle tak- og veggbokser, maskinskruer i messing og syrefaste unbrakoskruer. I vores webshop finder du et stort udvalg af bolte. Besøg Carl Ras og find det du står og mangler. Hei, Ser etter maskinskruer Mx 1 Mx typ størrelse med senkehode. Noen som vet om nettbutikk med utvalg på sånt, eller en butikk i Bergen.


Du kan finde udmærket værktøj til et par.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg