tirsdag 14. november 2017

Stavlaft annekser

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Over år med fornøyde kunder. VI LEVERER HÅNDLAFTEDE STAVLAFT -RAMMER, SOM BYGGESETT FOR SELVBYGGERE, OPP TIL 1M2. Standardmål: Brutto: 40m x 40m. Anneks stavlaft til salgs.


Mange liker å ha med seg venner og familie på hytta. Da melder behovet seg for et lite gjestehus. Med anneks kan dere glede dere over samværet uten å. Geilo Laft bygger fjellhytter i utsøkt kvalitet. Vi bygger i store deler av Sør-Norge.


BESKRIVELSE: Uthus og anneks i stavlaft. Areal: Uthus areal kvm, herav svalgang kvm. Vår bedrift produserer laftede og stavlaftede annekser , badstuer og grillhytter.


Alle produktene blir tilvirket i fabrikk og satt opp på forhånd. Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter. Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid.


Vår anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Et anneks laftes med tømmer, bygges i stavlaft eller en kombinasjon med. I stedet for å utvide hytta kan det ofte være bedre å sette opp et frittstående anneks. Vi leverer hytter, anneks , hus og garasjer tilpasset ditt behov.


Stavlaft Samlet areal (BTA) m 2. Vurderer du å sette det opp på hyttetomta er valgmulighetene mange. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Vi kan også levere et eget anneks i samme stil som hyttene.


Et stort anneks med egen avdeling for kj¿kken, vindfang og muligheter til soveplasser p hems. Stabbur i stavlaft Tømmerhus. Et anneks regnes i hyttesammenheng som en liten frittstående gjestehytte.


Hytte på Nordseter, Lillehammer Tømmerhus. Storfjord Hotell ved Ålesund. Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Byggesett som er enkle å sette opp. Kjøp på nett eller i butikk.


Vi har nå lansert en anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Bolighus i 8″ tømmer og garasje i stavlaft , hus 1m garasje m2. Stavdalen er et anneks i stavlaft på 16m² med overbygd svalgang til bod og gjesterom.


Bygg AS Østlaft Bygg AS Stavdalen Hytte Østlaft Bygg. Størrelse etter kundens ønske. Har du hatt hytte en stun kan behovet for mer plass og ønske om mer komfort melde seg. En løsning med å bygge anneks kan være et godt alternativ. Med stavlaft kombinerer man det beste fra to.


Velg blant flere størrelser. Her vises den med en løsning som inkluderer anneks. Trykk for å legge denne hytte til i din favorittliste. Alt om hytte - Norges største hytteportal. Me har eit stort utval i mindre bygg i stavlaft og tradisjonell handlaft.


Remontbaze, Berzes sogn, Dobeles distriktet, Latvia. En laftet konstruksjon passer perfekt in i naturen og skaper en. Ny type annneks model med hems på kvm som gir veldig god plassnytelse.

Stavlaft annekser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg