fredag 24. november 2017

Maxbo fotlist

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk.

Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Produsert i førsteklasses fingerskjøtt kvistfri furu. Fotlistene kan velges som en videreføring av gulvet. Alle gulvlister leveres i faste lengder.


Gulvlistene kan velges som en videreføring av. Om Maxbo Proff Om Min bedrift Våre tjenester Kundeservice Ofte stilte spørsmål Butikker og varehus. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.


Feielist er en smal og mindre fotlist og kan benyttes i kombinasjon med terskler og som fotlist.

Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. Vi har alt du trenger av lister til både gulv, vegger og tak. En enkel fotlist kan for eksempel ramme inn gulvet ditt på. Gedigna kvalitetsprodukter for både små og store byggprojekter.


Formånliga priser både online og butikk. Kombilist benyttes som både karmlist og fotlist. Gå tilbake ved å klikke på logoen.


Bruksområder Her viser vi bruk av en del standardlister i et rom. Fotlist M4Fotlist M4Karmlist MKarmlist M3. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Her kan du lære hvordan du legger gulvlister.


Her bruker vi fotlist , som kommer i mange forskjellige varianter. Velg mellom profilerte lister eller enkle. Vi selger topp kvalitet til fast lavpris. Benyttes til å liste langs med gulv.


Kan også benyttes som taklistHøvlet med en skrå kant.

Opplevelsessenter for bygg og bolig! Norges største byggevarehus og råeste kjøkkenforhandler. Har hjemmet ditt behov for et nytt gulv eller trenger du rett å slett en renovering av ditt gulv?


På Byggmakker har vi alt fra parkett og gulvbelegg, til moderne. MAXBO tilbyr en rekke lister i forskjellige fasonger, materialer og varianter som vil sette prikken over i’en på gulvet ditt. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Med over års erfaring innenfor byggevare og interiør er Byggmakker det tryggeste valget.


Deco prosjektlister gir et penere resultat og store besparelser. Godt verktøy er halve jobben! Det går fint å montere listverk med hammer og håndsag, men med en spikerpisol og en kapp- og gjæresag forenkler du jobben mye.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Innvendig listverk i heltre leveres hovedsakelig i furu. Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelse. Her finner du alle produktene fra Byggmakker. Vi er store på trelast, verktøy.


Du finner Kjøkken, bad og alt du trenger til ditt hjem. Spør våre eksperter om alt. Ellers gjelder det generelt at en har det ryddig og rent på monteringsstedet. Hold verktøy og hender rene under monteringen. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Velkommen til Billingstad Trelast - En hyggelig trelasthandel! Vi tar forbehold om at prisene på internettsiden kan avvike fra prisene vi har i butikken vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg