mandag 13. november 2017

Multisliper

Handle smart - Spar penger. Bosch PSM 2AES multisliper. Slip hjørner, kanter og større flater med en kombinasjonssliper. Lett og smidig slipemaskin.


Borrelåsfestet gjør bytte av slipepapir enkelt. Effektiv støvoppsamling gir renere arbeidsmiljø.

Den er ideell for sliping av hjørner og kanter samt. BOSCH MULTISLIPER PSM LI SOLO OBS! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Brukes til sliping av hjørner og kanter samt mindre.


W med eksenter-, plan-, hjørne- og detaljslipefunksjon gir mange bruksområder. Eksenter- plan- hjørne- og detaljslipefunksjon gir utallige bruksområder! Eksenter-, plan-, hjørne- og detaljslipefunksjon gir utallige bruksområder. Presisjonsbor, poler, fil, graver - mulighetene er nærmest uendelige.


En typisk ting man ikke vet man trenger før man virkelig trenger den, og da har.

Den polerer enkelt på steder med begrenset. Deltasliper på 200W med en slipepute (rektangel) på 114x102. Og den har så langt fungert til fulle. Enkel håndtering takket være et ergonomisk design med SoftGrip. Kompakt og lett multisliper.


Tilstrekkelig kraft for alle mindre gjørd-det-selv-oppgaver. De små trekantsliperne er uunnværlige når du skal pusse opp vinduer eller slipe gulv i hjørnene. Vi tester åtter modeller – se den overraskende vinneren! Her finner du ett stort utvalg av slipemaskiner som båndsliper, eksentersliper, vinkelsliper og multiverktøy. Allsidig og universell multisliper som med SDS-systemet enkelt lar deg bytte fra trekant til rektangulær slipeflate.


Med støvavsugstilkobling for ren arbeidsflate. Bring (posten) Store eller tunge varer sendes med Schenker. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign priser på Slipemaskiner. Finsliper med jernformet slipebase.


Egnet for både store flater og hjørner. Multisliper Slipemaskiner FEIN Multimaster. Enkelte multisliper e kan utstyres med ekstra tilbehør, slik at du kan bruke dem til.


Slipeplater med borrelås Metabo - Høy kvalitet, pålitelig og holdbar.

Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo. Er du usikker på hva slags verktøy du egentlig trenger? I det grønne får du det praktiske og. Trekantsliper, multisliper , slipemus eller deltasliper – alle navnene dekker over slipemaskiner med en trekantet slipesåle, som er uunnværlig når det skal slipes.


Slip alt fra vinduskarmer til møbler. Lindberg har et stort utvalg av utstyr, tilbehør og maskiner til jordbruk og privat bruk. Bestill online i dag og få en rask, billig og god løsning direkte hjem. Det er ikke alltid nødvendig å investere i nye møbler. Skal du fikse eller bygge noe hjemme?


MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. På enkelte multisliper e kan du feste ekstra slipeutstyr slik at du kan slipe på vanskelig tilgjengelige steder. For å bytte dette ekstrautstyret kreves det ofte en.


Mangsidig Mmultislipemaskin med variabel hastighet, 5. Rask levering i hele Norge, dagers åpent kjøp og meget. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg