torsdag 16. november 2017

Asak herregård gråmix tromlet

Herregårdstein leveres i gråmix ,. Leveres i fargene gråmix , brunmix og rødmix. Les mer om vårt personvern her. Prisen gjelder fra hovedlager, transport tilkommer.


God pris på tromla 6cm belegningsstein.

Ta kontakt med oss for pristilbud ! Tromlet stein med ru overflate og røffe. Størrelse (BxDxH) 20×15x5cm. Viste produkter: Relieff Saga tromlet , Relieff Gråmix tromlet ,. Brunmix, Gråmix , Rødmix er de vanligste.


Rådhus XL kommer i fargene Gråmix og Høst. Multimix er tromlet belegningsstein og vårt mest solgte produkt gjennom mer enn ti år.

Den byr på muligheter nesten uansett hva du har mest sans for. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg. De vanligste fargekombinasjonene er gråmix og rødmix som du ser. Fleksibel og dekorativ murstein med et rustikkt uttrykk.


Perfekt som kantstein eller til å lage små murer med. Vi ønsker å skape uterom hvor folk trives. En eiendom der hus og gårdsplass harmonerer i form og farge gir et svært positivt førsteinntrykk. Asak herregård mur gråmix. Det rustikke uttrykket passer godt til både ny og tradisjonell byggestil.


Arealet som skal steinlegges er i utgangspunktet ca kvm. Kantstein: Kantstein i betong leveres i ulike formater,. Brostein i natur- og tromlet utførelse lagerføres i. Er noen som vet om det andre steder der en får det billigere på østlandet? Det finnes mange typer belegningsstein å velge mellom, de er hovedsaklig delt inn i to grupper: tromlet eller utromlet og innenfor disse to kategoriene finnes det.


I de siste årene har det gått mest i det grå og mørke, rødt og okergult er ikke så populært.

Forenkler jobben med å legge heller. Steinens strukturerte og tromlede. Ca to meter asfalt inn på tomt, resten belegningsstein. Bare fantasien setter grenser.


Kan også stables høyere med liming,. Trappetreinn, granitt: Varenr. Her kommer noen nye bilder fra i dag. Belegningssteinen blir knall! Noe nye og noe gamle stein.


En tromlet og skiferpreget belegningsstein i et spennende klassisk format. I dag finnes det smarte løsninger både for avrenning av overvann, for ugressfrie fuger og for innebygd lys. Den har korte lengder, og gjør det enkelt å legge den i buer.


Montering av belegningsstein type tromlet gråmix. Posten inkluderer finavretting, montering, tilpassing og fuging med spirehemmende fugesand). Vi valgte vanlig tromlet belegningsstein. Blant annet derfor anbefales den i parkeringsarealer.


HERREGÅRD GRÅMIX kr 16-1kr ,-Vår mest solgte belegningsstein! Se ASAK sin produktkatalog. Se flere ideer om Jardins, Lava og Autos. Det går mest i belegningsstein til innkjørsler, men også til terrasser og gangstier.


Hos oss er det mest populære tromlet stein i fargen gråmiks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg