onsdag 15. november 2017

Jabo bod

Bygg anneks eller komplementhus. Få bedre oppbevaring med en smart bod. Formgi din personlige uteplass med levegger og vindskjermer. Alle våre boder er lette å montere og umalte.


Du velger størrels, funksjon, materiale og utseende som passer deg, din hage og ditt hus. Rekkverk fra JABO tilbyr både et bredt utvalg av materialer og et bredt spekter av stilarter.

Gjerder og porter Hagen er et fantastisk ste så sørg for at. En kompakt, laftet bod som passer perfekt for deg som har en litt mindre tomt eller vil kombinere med et ti kvadratmeter stort anneks. Leveres med ferdigkappede. Bod Torsbo med et utstikkende tak der det dannes kvadratmeter ekstra oppbevaringsplass.


Denne plassen passer perfekt til lagring av ved eller oppbevaring av. Bod i funkisstil med ferdige veggseksjoner i liggende panel og en uisolert dobbeltdør hvor du kan få en bred åpning ved behov. JABO Combibod basert på elementer.


Det enkleste å montere er en bod som består av ferdige elementer.

Vegger og tak er ferdige,. Boder og anneks Boder og anneks. MAXBOs bod - og hyttedører er utviklet for å tåle det norske klimaet - enten. Hos JABO hittar du friggebodar, attefallshus, förrå stugor, vindskydd och mycket mer för din trädgård. Solide og svenskproduserte boder og anneks.


Laftet bod som leveres med tak, dør, vindu og gulv. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. En bod gir deg mye ekstra plass. Sett snøskuffer, ski og vinterdekk i boden om våren, og sett grill, gressklipper, sommerdekk og møbler inn når høsten kommer.


NTR A, passer til Horizont. Jabos boder er både funksjonelle og lette å montere. Den nye boden din leveres i et komplett byggesett sammen med monteringsanvisning og alt annet.


Jabo Gjerdestolpe Horizont Gran. Vi beklagar, men sidan du söker kan inte hittas. Om du kommit hit via en länk vill vi gärna veta det. Kontakta oss via detta formulär.


En laftet bod med to separate isolerte dører og skillevegg.

Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. To av ti har svart at de helt sikkert kommer til å bygge uten å søke.


Av dem vil prosent bygge bod og prosent bygge garasje. Med vårt selvbyggerverktøy kan du glede deg over å bestemme utseende ned til minste detalj. Minste høyde i bakkant ca. JABO Flex er en unik serie med uendelig muligheter for å. Velg for eksempel to dørmoduler og legg til en ekstra innervegg-da får du en praktisk liten bod.


Smycka ditt hus, din friggebo stuga eller ditt förråd eller garage med en stilsäker dörr. Alla våra dörrar är egentillverkade. I JABO -fabrikken er alt fortsatt rolig, men stedet våkner til liv i takt med at lyset finner veien over gårdsplassen som skiller fabrikken fra lagerbygningen.


JABOs digitala verktyg för att skapa modulbyggda förrå friggebodar och attefallshus. Anneks og bod 1 kvm Møja 36. Med vår trädgårdsinredning blir din trädgård precis så fin som du tänkt dig. JABO BYGGTØMMER Impregnert NITR A. Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter.


Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg