tirsdag 16. august 2016

Møbelrenser

Teppe- og møbelrenser med mange bruksområder. Velegnet for allergikere, husholdninger med dyr, og andre hygienekritiske områder. Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat.


Møbelrenser

Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Det er viktig å rengjøre treverk skånsomt for å få et godt resultat. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen?


Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smusset og deretter suger opp væsken. Grundlig fjerning av fett. Utleie av tepperensemaskiner. Har du behov for å rengjøre tepper, møbler eller bilinteriør? Se kart: Våre tepperensere og møbelrensere er , kraftige og fleksible maskiner for.


Du kan rengjøre vegg-til-vegg-tepper, møbler og bilseter helt inn til. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn de beste prisene på nettet.


Foma Mimo møbel og tepperenser med slangesett og tilbehør. Den er ypperlig for rensing av tepper, møbler og bilseter. Kan også brukes til oppsuging av v. Dette rensemidlet er unikt.


Liberon møbelrenser løser problemene. Helt ny modell med meget god sugeevne. Møbeltrekk kan fort bli slitt og skitten som resultat av daglig bruk. Møbelrens utføres hjemme hos kunden!


Sertifisert spesialist på møbelrens og tepperens i Bergen. For et sunt og pent innemiljø. Rens av møbler og tepper for bedrifter og private hjem. I SILVAN kan du leje mange forskellige maskiner og værktøj til et hvert gør-det-selv projekt.


De nye løsningene med damp dekker mange behov. Du kan for eksempel bruke dampvasker når du skal rengjøre parkett, fliser, vinduer og rense teppene dine. Proff møbelrenser fra Karcher leies ut for 20- pr. Spør om pris for lengre leie (weekend etc.). Selger også brusetabletter som løses opp i lunket vann.


Den kraftige motoren i Kärchers. FOMA Mimo er en smidig og praktisk maskin som passer i alle hjem. Naboen kåret til Europas beste utleieselskap! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Spesialist på møbelrens for bedrifter, hoteller og private hjem i Bergen. De reneste møbler mulig med lengst leveti helt trygt og enkelt for deg. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna.


Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes. Rensemiddel selges som rekvisita. Visjon: Vår visjon er å skape verdier – for kunder, leverandører, medarbeidere og eiere. Denne norske oppfinnelsen gjør deg i stand til å fange video fra helt nye vinkler - med hvilket som helst kamera.


ChemDry Oslo AS utfører tepperens og møbelrens i Oslo og Akershus. Vi har et stort utvalg av støvsugere i alle prisklasser! Hos oss finner du din nye støvsuger! Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Støv, fedt og pletter på sofaen eller stolene kan skæmme møblernes udseende. Norges ledende byggevarehus. Er du hurtig, når pletten opstår, kan du være heldig at fjerne den uanset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg