torsdag 25. august 2016

Feste skruer i sponplate

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Alle typer - til alle materialer. Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Skal man feste lektere til en murvegg er spikerplugger,.


Var innom biltema og kjøpte meg noe skruer til feste av gulvspon plater på et garasjeloft.

Jeg fik anbefalt Sponplateskruer x mm. Det er vanskelig å få godt nok feste til skruer i sponplater. Bor et hull i ytterkanten av platen, stryk lim på en treplugg og sett den i hullet.


En sponplate skrue eller sponplater skruen er en selvgjengende skrue med en tynn aksel og. Mindre skruer kan brukes til å feste hengslene til sponplater. Dessuten trenger du spiker, skruer og eventuelt plugger for. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


MAXBO har et bredt utvalg av skruer som gipsskruer, treskruer, terrasseskruer med mer.

Platene monteres med spiker, skruer eller kramper og lim. Kjøp på nett eller i butikk. Plater med not, fjær og fas, som skal males, skal ikke limes. Jernvare, spiker, skruer og beslag.


Hjem Trelast og byggevarer Byggevarer Sement og mørtel Sponplate Sponplate Vegg. Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til. Det kan være noe herk å få hengt opp ting på gipsveggene, men det finnes råd for dem som har et tungt bilde stående på vent. Veggfestet har fire skruer i et rektangel på 17.


Eller mener du å feste plate til stendere og veggfeste til plate på samme. Brukes ofte på skruer som skal feste noe ved hjelp av en betongplugg, eller feste en hylle eller lignende i treverk. Les også vår Guide til små og store skruer. Uansett er det et stykke inn til der du får feste ,. Festemateriell for blikkenslagere og bønder.


Leverer festemateriell rett på byggeplassen. Anleggsflaten som stikker ut, og som dermed blir skjult av neste plate, benyttes til feste. Så hvis man vil være sikker på at det man skal sette opp ikke faller ned.


Bruk hodespiker x mm,.

Spiker og skruer folder_open. En annen fordel er at skruen har grove gjenger slik at det man skal feste sitter godt uten at den trenger å være så lang. For skruer til stål uten ledning.


For feste av sponplater, treplater og terrassebord til treverk og tynn. Forestia Vegg er en sponplate med kilfals. Slik velger du riktige spiker, skruer og bor!


Ved montering av stålregler og tre anbefales det å bruke skruer ved montering. Panel kan monteres stående, liggende, på langs, på tvers, rett, skrått, som brystning eller i full høyde. Hva du velger er opp til deg og din smak.


ESSVE er markedsledende i Norden på innfestningsløsninger til bygg- og verkstedsindustrien. Vi har skruene, innfestningene og verktøyet du trenger. Platene settes raskt opp på alle vegger som har feste for spiker eller skruer.


Du behøver ikke spesialverktøy for å sette opp platene,. Samtidig bør du undersøke hvilke skruer og eventuelle plugger du bør bruke for å feste riktig. Du skal bruke to skruer øverst og to skruer nederst i hver. Vingeskrue for stålstender, CorrSeal. Skrue Sponplate Blank 41mm stk.


ESSVE Vingeskrue med borspiss er beregnet for montering av tre- og platematerialer mot stål, innendørs. Redigere laminert sponplate med en stikksag eller sirkelsag,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg