onsdag 31. august 2016

Grødum stillas

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.


Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Post- og besøkadresse: Hortemo Ringvei 4. Daglig leder Svein Grødum. Her kan du se bilder av noen av stillasene vi har for utleie.


Vi har stillasene du trenger for å gjøre jobben enklere! Se hans roller (8) og relasjoner (5) i næringslivet - og hvilke bransjer Hans Grødum er aktiv i. I vår nettbutikk tilbyr vi det meste av stillas og tilbehør. Er ikke netthandel noe for deg, så kan du gjerne kontakte oss på telefon eller. Hengende stillas - enkel å flytte.


PERI UP Flex Industristillas. Fleksibel, sikker og rask. HAKI Rammestillas er et ekstremt lett og hurtigmontert stillas med et komplett utvalg av Rammer, Rekkverk osv.


Vi tilbyr utleie av ulike stillaser som fasadestillas, universalstillas, murerstillas og rullestillas. Hos oss kan du leie stillas enten du har et stort eller lite. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder!


Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! HABITAT safety welding system. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


Et bredt utvalg av stillas , rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Vi produserer og markedsfører stillas -systemer for bygg og anlegg, infrastruktur, prosessindustri, skipsverft, industri og off-shore. Vi har spesialisert oss på utleie og montering av stillas i alle størrelser.


Et tett samarbeid med hver enkelt byggherre er viktig for et godt resultat. Vi har flere tusen kvadrat med aluminium stillas og dekker dei fleste oppdrag innen tilkomst. Rask å montere og demontere.


Vi kan tilby forskjellig stillaspakker til leie. Eksempler: kvm, kvm, kvm, kvm, 57. Maksimal høyde for stillas , hvor gjennomgangsrammer brukes, er m. Innkjøringsport under stillaset.


Stige og stillas - Utleie: Lagre visittkort Ditt firma? Offisiell foretaksinformasjon. På jakt etter stillaspakke? Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Byggmester Gunnar Grødum AS, Nodeland.


Trykk på bildet for større versjon. Vi har nå Haki stillas til salgs innen torget. Finn beste pris på Rubrikk. Ved ferie og offentlige fridager kan åpningstidene fravike tidene nevnt over.


Specialfabrikken Vinderup producerer stilladser og har en stillads type til alle behov - murer- stillads, alu- stillads mf. Brukernavn og passord er det samme her som på nettsidene materiellportalen. Hvordan møter Bjørge utfordringen på gjennomføring, pris og.

Grødum stillas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg