torsdag 11. august 2016

Gardintrapp 9 trinn

Våre gardintrapper fåes med ulike antall trinn. Se utvalget og kjøp på nett! Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn , og har en god plattform å stå på. Trinnene har riflet, sklisikker overflate.


Europris har et stort utvalg innen gardintrapp , stiger,.

Hvis du har, så skal du lese videre her. Vi har nemlig funnet mange gode tilbud på gardintrapper og. Ekstremt praktisk når du er på farten eller bare vil kunne oppbevare stigen på en smart måte!


Stabil aluminiumsstige med seks trinn. Arbeids- til plattform nr. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


GARDINTRAPP 6- TRINN ALUMIMIUM MED ANTI SKLI BELEGG OG BØTTE.

Nettlager Selges ikke fra nettlager. Høyde: m, bredde: cm. Minste brystmål på øverste trinn 30. Se på utvalget og kjøp i dag! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Loddrett trinnavstand 2mm. Climber gardintrapp er en enkel og prisgunstig trappestige til hobby og fritid. Lett å håndtere, har sklisikre trinn , og har en god plattform å stå på. Leter du etter gardintrapp ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.


Max høyde mellom trinn : cm. Gardintrapp 3-trinns Skeppshult. Søk etter gardintrapp trinn på Kelkoo. Sammenlign tilbud på gardintrapp trinn fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Stigen er produsert i aluminium.


Hos oss finner du trappestiger i aluminium av høyeste kvalitet. Vi har små stiger med trinn og store yrkestrappestiger og monteringsstiger med trinn. Maks belastning på 1kg, med antiskli på hvert trinn.

Eller registrer deg hvis du. Beregnet på privat forbruk. Kraftig, riflete aluminiums trinn med topp-platå i aluminium. Sklisikre ikke-ledende plastikk.


Perfekt for hjemmet, for eksempel når det skal males, henge opp bilder eller nå høye skap. Enkel å bruke, legge sammen og bære med seg. Wibe gardintrapp med trinn selges. Plattform, Maks plattformhøyde 0. Telesteps Prime Line m. Fås i ulike utførelser fra til trinn. En gardintrapp , også kalt trappestige, er et viktig redskap til enhver jobb du skal utføre i høyden, og gir deg en.


Med sklisikre trinn mm. Zarges profftrapp med trinn. Stor rekkevidde og stødig konstruksjon. Lav vekt og lett å håndtere. Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus.


Kjøp Dette er nettbutikken til Montér Blom-Bakke Fevik. Spesifikasjoner send forespørsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg