onsdag 22. januar 2020

Størrelse hundebur

Hundebur som er perfekt for transport av hund i bil og på tur. Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet.


Vi har markededs beste katte- og hundefor, utstyr og leker.

Stort utvalg hundebur til hunder i alle størrelser. Vi hjelper deg med å finne det rette hundeburet til din bil - se vår guide til å måle deg frem til den rette størrelsen på hundeburet. Gi hunden din et trygt og godt sted å være enten du skal ha et hundebur i bilen, i hundegården.


Et stort utvalg nødvendig og nyttig utstyr til hund. Trixie hundebur har en robust og solid aluminiumsramme, tettsittende hard-plast ledd og dørlås. I tvivl om hvilken størrelse dit hundebur skal være?


Vi hjælper dig med at finde det rigtige hundebur til din bil - se vores guide til at måle dig til den rigtige. Du har ingen produkter i handlekurven.

Autoload fokuserer på sikkerhet til bil og tilbyr et utvalg av hundebur i høy kvalitet. Vi selger kun anerkjente produkter fra verdensledende leverandører. NAF har testet hundebur og hundeseler til sikring av hund.


Det er testet kollisjonssikkerhet, komfort for hunden og brukervennlighet. Spesialtilpassede hundebur. Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker. Burene er svært slitesterke, og vi.


Hos Dyrekassen får du et stort utvalg av hundebur i ulike størrelser , slik at du finner buret som passer din hund best. Sammenleggbart hundebur i stoffmateriale. Buret er velegnet til bruk i bil og gir hundene en sikker og.


Hypr og hundebur er noe for seg selv. Vurderte LEEENGE hva slags bur jeg skulle ha i bilen - deriblant størrelse. Hvor stor er denne gordonsetteren din? Artfex hundebur – Medium bred.


Vi har hundebur til bil i varierte størrelser til alle hunderaser, store og små. Hos zooplus finner du et stort utvalg bilbur til lave priser! Det er dessverre ikke én gylden regel for hvilken størrelse på hundebur som passer best til for eksempel en labrador.


Viktig å tenke på ved valg av bur størrelse : Området hvor hunden oppholder seg skal være minst så stort at hunden med god klaring kan stå oppreist, snu seg.

Hundebur i aluminium, stål, plastkasser, flykasser, bagger, hundevogner, valpebinger, trillebag. Hei, har noen av dere opplevd ubehagelige mareritt som voksen om far, der han er ute etter å ta deg? På dobbeltburene kan skilleveggen fjernes hvis ønskelig uten å svekke konstruksjonen slik at man får et stort hundebur. Ser at du valgte riktig rase også. Vi fører hundebur til alle slags formål og anledninger.


Flygodkjente transportbur til hun utstillingsbur, sammenleggbare og praktiske hundebur i stål mm. Dybde x bredde x høyde nr. Hundebur i slitesterk finish Dogman Standard Stålbur er et hundebur med slitesterk finish, runde hjørner, dyp burbunn av plast, dører.


Leter du etter Hundebur og transportbur på nettet? Herkules hundebur Nr Condor, large. Handle Dyr, hundebur , hundegitter, grinder opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat. Stabilt og robust hundebur , med skråvegg. Ingen andre hundebur gir deg og hunden din så høy kvalitet i kombinasjon med en.


PRO hundebur er en serie høykvalitets hundebur , utviklet og produsert i Sveits. Dogman Professional Hundebur er et meget sikkert konstruert bilbur i aluminium til hunden din. Hundeburet er spesielt utformet til å passe i bil, og er meget enkelt.


Hundebur Vari Kennel er en serie bur som er IATA-godkjent som flybur for hunder. Serien består av størrelser fra small til Gigant - se størrelser nedenfor bildet. Kollisjonstestet hundebur med enkel dør og deformasjonssone, samt nødutgang.


Robust hundebur med to dører. Dette lettmetallburet fra Carlson er utrustet med flere smarte funksjoner:. Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr.


Og verdens største Hunter Shop in Shop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg