mandag 20. januar 2020

Stillas montering

Stillasbygging, 2-og 5-meter. Jamax stillassystem er enkelt å montere, uten bruk av verktøy. Systemet består av få hovedkomponenter, som enkelt settes sammen. Vår firma tar på seg pr i dag alt innen fasade fornying, der vi leverer og administrerer alle fag når det kreves. Vi monterer og demontere stillas til alle typer.


Arbeid med stillasmontering og arbeid fra stillaser innebærer fare for fall og dermed for skader ­– også fra relativt lave høyder.

Regelverket stiller derfor. På vår hjemmeside bruker vi informasjonskapsler for å tilpasse innhold og tilbud til våre besøkende og for å forbedre vår hjemmeside. Alutec er landets ledende produsent av stillas. Våre faglærte stillasmontører har spesi.


FORUTSETNINGER HAKI Universal Modulstillaset er typegodkjent i hht arbeidstilsynets Bestillingsnr. Montering stillas opp til meter. Dokumentert opplæring for montører Forskrift om arbeid i høyden, §17-setter krav til opplæring ved montering.


Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas.

Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt. Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene. Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas. FØRSTEKLASSES KVALITET OG SERVICE. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder!


HABITAT safety welding system. Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! Utvidbart stillas i tre etasjer produsert i kraftig aluminium.


Første etasje gir en plattformhøyde på m, første og andre etasje gir m og alle tre etasjene. HAKI sparer tid og penger med sine tilkomstløsninger og tilfredsstiller alle krav til arbeid i høyden. HAKI ble etablert for over år siden i Sibbhult i Sverige.


Er du på utkikk etter stillas , stillasdeler eller utstyr? Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Nye opplæringskrav for stillas fra 1. Kurs i stillasmontering dekker minimumskravene til opplæring ved montering , demontering, endring og kontroll av stillas. Bruk Zoom-funksjonen i nettleseren for å justere størrelsen på tekst og grafikk. SpeedyScaf -den enkla, snabba och flexibla ramställningen.


Vi tilbyr utleie av rullestillaser for innendørs bruk.

Dere skal montere stillas mot en vegg. Sikkerheten er viktig, da det er fare for fallende gjenstander fra. Vi tar i utgangspunktet på oss alle typer stillastjenester der vi leverer ferdig oppsatt stillas av fagpersonell. Intet oppdrag er for lite og ikke.


Linjebygg Offshore AS leverer tjenester og komplette prosjekter til olje- og gassektoren, dette omfatter engineering, leveranse og gjennomføring offshore eller på land. Kurset øker deltakernes kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak. Instant Norge AS tilbyr nettbasert stillasmontørkurs, som oppfyller kravene til stillasmontering i alle høyder.


Dette betyr at de som tar kurset,. Hvorfor velge Hardangerstillas? Gikk veldig greit å handle med. Men når stillaset var ankommet. Vi er et profesjonelt stillasfirma som tilbyr stillastjenester for private kunder og byggefirmaer.


Vi oppmuntrer dere til å ta kontakt med oss for en. Finn beste pris på Rubrikk. INSTRUKS FOR BRUK AV STILLAS GJELDER ALLE STILLAS a) Veiledning Før stillas tas i bruk skal stillasprodusentens monterings- og brukerveiledning gjennomgås.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Tilkomstteknikk, inspeksjon, maling og vask av industri bygg i Norge. Kapittel gjelder for arbeidsutstyr som ikke omfattes av forskrift 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg