mandag 12. august 2019

Persillerotpure

Oppskrift på reinsdyrstek med ovnsbakt rødkål og fløyelsmyk persillerotpuré som er godt tilbehør til reinsdyrstek. Fløyelsmyk persillerotpuré egner seg utmerket til de fleste typer kjøtt og fisk. Persillerotpure smaker søtt og friskt, og passer til de fleste typer kjøtt og fisk. Persillerot er i nær slekt med persillen, men utseendet er mer lik pastinakkens. Dette er en klippfisksrett med inspirasjon fra Portugal.


I Portugal tilberedes klippfisk på de mest fantasifulle måter og det sies at en ung kvinne må.

Klippfisk passer til mange smaker. Prøv denne oppskriften med persille i sausen og persillerot i potetpuréen. Skjær opp selleri i like store terninger. Legg selleriterningene i en kjele. Tilsett melk og anisstjerner, la det koke til sellerien er blitt mør.


Skrell og skjær selleriroten i små biter. Ha alt over i en kasserolle og tilsett melken. Kok opp og la det koke til nesten all væsken har fo. Imponer med en knallgod fiskerett!

Reinsdyrstek er nærmest ferdigkrydret fra naturens side med en. Middag med mild fisk, sterk chorizosalsa, fløyelsmyk persillerotpuré og knasende gode asparges er som en fest for ganen. Kok persillerot og stilken på brokkoli til nesten mør før resten av brokkoli has i vannet. Da brokkoliknoppene har lett for å bli brune hvis de blir kokt for lenge. Hvit fisk er enkel å kombinere med andre ingredienser.


Bruk skrei når sesongen er her! Hjort er en stor favoritt hos oss og denne gangen er det ytrefileten som blir tilberedt. Vi er så heldige å ha tilgang på dette fantastisk møre kjøttet fra. Forvarm steikeovnen til ºC. Tørk hjortekjøtet med kjøkkenpapir og krydre den godt med salt og peppar.


Brun så alle sidene av steika i ei. Hjortestek med potet- og persillerotpure. Vask persillen og fjern de groveste stilkene. Kjør i hurtigmikser med basilikum, salt og hvitløk.


Spe med olivenolje til du har den konsistensen du ønsker. Park en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standar inspirert av det franske og italienske kjøkken. Kamskjell med hasselnøtt og persillerotpure , bakt stangselleri samt sherry og appelsin sirup.


Hardangerørret bakt med Haukeli.

Den er heller ikke så komplisert å lage. Send meg e-post hvis det kommer oppfølgende kommentarer. Varsle meg om nye innlegg via E-post.


Vi er et cateringfirma som lager og leverer matopplevelser med stor lidenskap! De dyktige kokkene våre legger sjelen sin i at alle matglade kunder skal bli. Klassisk bar og en skjult perle midt i Oslo med godt utvalg av vin på glass, fantastisk vinkart og drinker.


Dagens husmann og små snacks. Vår á la carte meny serveres mandag - lørdag fra - 21. BAR Stavanger er en restaurant og bar over tre etasjer. Hver etasje har cocktailbar og perfekt størrelse for små og store arrangementer. Innlegg om persillerotpure skrevet av sviddaa.


Her er en fantastisk rett som sammen med en god flaske rødvin gjør underverker for kropp og sjel! Stekt kamskjell og persillerotpure - Ingredienserkamskjell Salt og pepper Olje til steking persillerøtter dl melk dl crème fraîche mini-fennikel 1. Beef Wellington, servert på all verdens middelmådige restauranter, har etter hvert fått et heller dårlig rykte. Men for noen år siden tok den engelske. Av restene fra julematen kan du lage mange nok smakfulle munnfuller at det blir nok til flere. Eller bare en rekke gode middager i årets første uke.


Nyttårsaften starter hos oss med aperitif kl 1 deretter en 5-retters nyttårs-soupè, og trubadur Frode Haarstad vil spille og underholde oss frem til vi sender. Trenger du mat der du er – vi kommer! Matmagasinet kan levere varm og kald mat til store og små selskap, ordne med oppdekking og stiller gjerne med erfaren kokk og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg