onsdag 7. august 2019

Krav til stillas

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.


Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up!

Les mer om våre stillaser her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Instant Norge AS gir deg gode råd og tips når det gjelder oppdateringer i lover og forskrifter, hensyn til HMS i bedriften og alt du trenger å vite om stillas. Nettsiden viser typiske krav til virksomheter i ulike bransjer.


Opplistingen av krav er ikke uttømmende, og det tas forbehold om at feil kan oppstå. Som arbeidsgiver skal du forsikre deg om at stiger og stillas som stilles til rådighet for arbeidstakeren egner seg for arbeidet og er tilpasset arbeidsoperasjonene. Krav til opplæring av bruker av stillas § 17-6.


Planlegging av arbeid i høyden § 17-7. Dimensjonering av stillaser og rekkverk § 17-8.

Alle som arbeider med og fra stillas , skal ha opplæring som. Tidligere var det kun krav om dokumentert opplæring for å montere stillas med høyde på meter eller mer. Dette skjerpes nå ved at det. Vedrørende krav til kompetanse for bygging av stillas.


Bestemmelsene er hjemlet i Arbeidsmiljøloven - den gjelder derfor ikke feks for privatpersoner som jobber på. Gjeldende forskrift om utførelse av arbeid stiller krav til dokumentert teoretisk og praktisk opplæring og risikovurdering av arbeid på stillas. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Kurset dekker forskriftenes krav til opplæring for kontroll og bruk av stillaser. Ta kontakt for mer informasjon! Her vert det leigd på kryss og tvers uten nokon krav whatsoever. Er bruker arbeidstaker er stillaset arbeidsgiver sitt ansvar.


Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt. Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene for henholdsvis private kunder. Vi leverer alt av stillas.


Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Forskrift om utførelse av arbei bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav , kapittel 17.

Opplæringskravene i §§ 17-til 17-gjelder montering, demontering, endring og kontroll av stillas. Skape en bevisst holdning til farene som kan oppstå ved arbeid i høyden. Redusere hendelser knyttet til fall og fallende gjenstander. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Bidra til å øve opp lærlingens evne til å mestre de krav som stilles til. En stillasmontør håndterer alle deler av prosessen knyttet til stillas. Kravene til de to laveste klassene er betydelig mindre.


For å montere stillas fra 5-9m er det et krav om at man har dokumentert opplæring bestående av minst. Det er likevel samme krav til en enkeltkomponent som til tilsvarende komponent i et stillassystem som skal sertifiseres. Det stilles krav til at anliggende stiger skal sikres før bruk,.


Alle stillas som selges må være typegodkjente i henhold til gjeldende standard. Finn frem til Beste Praksis hva gjelder krav til når stillas skal bygges, hvilke typer stillas som anbefales til ulike formål og hvilke minimumskrav en skal sette. Målgruppe: Personell som skal jobbe i stillas og stiger. Moderne stillas er basert på modulsystemer som kan bygges i flere etasjer og seksjoner sideveis. Se vårt utvalg av stillas og ferdig stillaspakker.


Produktene er av høy kvalitet og er enkle og sette opp. Vi i Solideq stiller høye krav til kvalitet og. Produksjonsstandarden for stiger, EN13 har blitt oppdatert og inneholder nye krav til tester og enkelte fysiske endringer som skal øke sikkerheten ved arbeid i. Forskrift om stillas med hjemmel i Arbeidsmiljøloven fastsetter krav til opplæring for de som skal bygge eller endre stillaser over meter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg