mandag 19. august 2019

Kjøp gulvmaling

Kjøp gulvmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Innendørs halvblank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Vannbasert gulvmaling som anbefales til bruk på ubehandlede og malte gulv innendørs.


Den kan brukes på alle typer tre- og betongunderlag og gir en halvmatt overflate.

Skal du male gulvet er det tre hovedtyper med maling som egner seg. Sjekke lagerstatus Søk på steder eller postnummer: Søk. Original gulvmaling er en vanntynbar maling som egner seg til gulv innendørs. Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Sammenlign pris på maling.


Se laveste pris fra over 4nettbutikker. Carazzo gulvmaling Carazzo er en supersterk, Universal vannbasert gulvmaling ,. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av maling til innvendig bruk.

Se utvalget av innemaling på nett og kjøp i butikk. Hvis du ikke er abonnent, kan du alltid kjøpe artiklene våre enkeltvis til full pris. Epoxy gir verdens sterkeste gulvmaling.


Vi hjelper deg å velge beis, grunning, treolje, lakk - blant 2varer. God kvalitet til lave priser. Se beste pris på Scanox Trestjerners Maling for gulv A-base 3L spann. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Brukes til maling på betong og tregulv med lettere til normal slitasje. Fordi vår gulvmaling er så holdbar og slitesterk er den også enkel å påføre gulvet så lenge du har gjort det grundig. Se det store online utvalget av Maling, lakk og olje hos BAUHAUS.


EpoxyMaling hjelper deg å få lagt ditt epoxy gulv over hele Norge. Få profesjonelle håndverkere til å legge ditt nye gulv til markedets beste pris! En 2-komponent vanntynnbar epoxy spesialgrunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud!


Et godt gulv er mye verdt. Er du ute etter å kjøpe maling Gjøvik? EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke.

Ingen grunn til å kjøpe dyrt. Interiørmaling, gulvmaling , spraymaling, murmaling, fasademaling og mer. Malingstesten omfatter interiørmalinger fra sju leverandører som er store på det svenske markedet: Nordsjö, Rusta,.


Til og med gulvmaling og grunning får du fra Farrow and Ball. Hvert år skaper ekspertene fra Nordsjö en ny Årets farge. Spiced Honey er en ravtone som er inspirert av følelsen av optimisme vi. Høy kvalitet gir deg et godt resultat. Finn din nærmeste Flügger-butikk her!


Det er den sterkeste gulvmalingen man kan kjøpe i Norge, som rulles på av vanlige forbrukere, sier han. Så er epoksy-maling også dyrere enn vanlig gulvmaling. Tenk om igjen, det finnes andre alternativ! Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting. Gulvmaling eller nytt gulv?


Var i den lokal malersjappa for å kjøpe lady da jeg skulle male opp spisestua. Har malt alle andre rom i huset med Lady og har vært 1 fornøyd med malingen. Med andre ord ikke spesielt moderne. Men ved hjelp av to strøk gulvmaling fikk vi en helt ny. Dermed holder et 5L-spann til ca.


Først og fremst beregnet på betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller fiberplater. Husk å bestille tynner, ca. Egnet for gulv i hjemmet, og. Legg til i min ønskeliste.


Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft. Opp til dager åpent kjøp.


Frakt og levering Sikker og sporbar frakt med enten Postnord eller Posten. Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg