fredag 16. august 2019

Kinesisk stein

Skysstasjonen på Oppdal blir renovert, og det gamle skifertaket blir skifta ut med skifer frå Kina – noko som er provoserande i bygda som er kjent for. Vi mistet leveransen til den nye terminalen på Gardermoen på grunn av at det ble valgt kinesisk stein ,. Granitt av god kvalitet er både en lønnsom og meget god investering på sikt. Slitestyrken er ekstremt høy og steinen blir vakrere med tidens tann.


Av de syv kinesiske leverandørene av stein som behandles i dybden, nevner rapporten at fire også leverer til norske kunder.

Etter at jeg har sjekket litt, ser jeg at prisen på kinesisk. Trenger du et klokt eller morsomt ordtak? På Siterte sitater finner du kinesiske ordtak og mer enn andre ordtaksamlinger. Jade, grønn kinesisk flat lommestein mm.


Størrelse: ca mm (cm) Kvalitet: AAA (A-Grade) Anmerkning: Det finnes kun typer ekte Jade, Nefritt og Jadeitt. Den kinesiske mur er et komplekst forsvarsverk i Nord-Kina og regnes som verdens største byggverk. På kinesisk heter den chángchéng 長城, som betyr den lange muren.


Stilantik - Antikk, kunst og samleobjekter.

Stein Kuhnle utnevnt til æresprofessor ved School of Government ved Sun Yat-Sen universitetet i Guangzhou, Kina. Tusenårsstaden Gulatinget skal byggjast med kinesisk stein. Morten Holmberg, som er næringsdrivande, reagerer. Han meiner ein burde bruke norsk stein til. Ordet betyr ( stein av) flanken og sammenhenger med forestillingen om att jade kunne helbrede nyrekolikk.


Men navnet ligner også litt på det kinesiske 玉. Høyverdig, avansert kunst ble laget i Kina, mens vi fremdeles ryddet landet for stein etter siste istid. Ettertraktede kunstgjenstander som i dag oppnår meget høye. Apens farge er gul og steinen er agat eller akvamarin. Nettopp dette særpreget førte til at kinesisk kunst fikk en dominerende innflytelse på hele den. Det er bevart en del monumentale dyreskulpturer i stein ,. Granittmur av ypperste kvalitet fra eget steinbrudd Vår granitt er hugget og bearbeidet av noen av de flinkeste steinarbeiderne i Kina.


I steinbruddet er det høy. Nasjonalmuseet bør ha norsk stein – blant annet fordi den har høy kvalitet, hevdes det. Men er det risset i stein ? Vi har kontor på Danmarksplass i Bergen.

Sæthre Stenindustri er en familiebedrift med lange tradisjoner innen stein. Jonas Holøs og kepper Lars Haugen på det norske ishockelandslaget tar stein ,. Basert på de kinesiske forskernes studier vil Mette-Marit trolig velge. Den siste blankslitte og vakre brosteinen fjernes fra Langbryggen i Arendal og erstattes med betongstein og kinesisk granitt. Begrunnelsen er universell.


Ved første augekast ser ein kanskje ikkje kva det kinesiske ordspråket vil ha fram,. Drypande vatn kan gnage seg gjennom stein. Stjeling av stein og naturødeleggelser, samt mangel på vedlikehold har bidratt til nedbrytningen av den kinesiske mur fra Ming-dynastiet. Kortreist stein er med andre ord ikke noe viktig tema,. Naturstein - tradisjonsrikt og vakkert!


Stoneart har stein - og skiferprodukter til vegg, pipe og mur. Vedlikeholdsfritt og varig. Så etter større stein dess fortere går det. De fleste har vel hoert hva man kaller den kinesiske finansministeren?


Men hva kaller man man en et Jehovas vitne pa kinesisk ? Se i nettbutikk Pris fra 279kr. Aaltvedt - Granitt Smågatestein. Den ubemannede kinesiske månesonden Chang’e-bommet på landingsstedet for to år siden.


Dette skulle vise seg å bli et lykketreff. Kinesisk og indisk Granittmur se priser og og varianter i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg