onsdag 24. april 2019

Skigard gjerde

Skigard er et tradisjonsrikt gjerde fra Gudbrandsdalen. Vi leverer skigard over hele Norge. Vi produserer skigard med seinvokst staur med skier fra egen skau i Brumunddal. Skigard får du ferdig montert, eller du kan bygge den selv og vi hjelper deg i gang. Skiene i skigarden er av sakte voksende gran fra Valdres med den beste.


Valdresskigard er blant landets fremste leverandør av skigard , med over års erfaring.

For å utnytte materialene best mulig ble smått tømmer splittet i to eller. Skigard med impregnert staur blir meget solid og stabilt gjerde. Fra gammelt av var dette en mulighet til å lage gjerder uten å benytte.


Vår skigard er håndverk og skal være budbringer av vår kulturhistorie. Bortkjøring av eldre gjerde kr. Jørn Damslora, daglig leder. Vi har lang erfaring med skigard. Vår daglige leder var med å sette opp gjerde ved den gamle jernbanestasjonen på Fagernes, da de.


Vi kjenner alle den klassiske skigarden med sine stolper og skier i varierende lengder.

Den kan passe godt på hytta, men ikke alltid til en moderne enebolig. Husk, skigard er det mest miljøvennlige gjerde -alternativet som finnes. Ta noen enkle forhandsregler før montering. For en skigard varer som kjent ikke evig,.


Når materialene er festet til hverandre med ståltrå er det fort gjort å bytte ut enkeltelementer i gjerdet ,. Riving av gammelt gjerde , rydding av gjerdetrase,. Skigard ferdig montert med brun impregnert furustaur og kløyvd gran skive. Jo mere ujevn skigarden var, desto større hinder for dyr som planla å hoppe over.


En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer. Her kan vi levere flere løsninger, etter kundens ønske. På denne måten blir din skigard satt opp. I Lesja har skigard prega kulturlandskapet gjennom mange hundre år.


Det blir vel vår en dag☺ Vi planlegger vårens arbeid. Skiene blir lagd av sentvoksende gran, mens stauren er av furu, som blir behandlet for. Markedsledende på vedlikeholdsfrie gjerder , levegger og terrassegulv.


Vi feirer utvidelse av lokaler og kjører rabatt på alle rekkverk, stakittgjerder og. HaRu Skigard fra , Oppland. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til kun 79.

Det første man gjør er å lage to hull i bakken med spett og deretter måle opp ca 80cm og lager to nye hull, slik fortsetter du til du har lengden på gjerdet du. Oppsetting av gjerde og skigard i hytteområdene er regulert, og hyttetomter skal ikke gjerdes inn, ettersom hyttetomter er definert som utmark. Skigar gjerde av tynne, kløyvde trestammer, skier, lagt skrått over hverandre på vidjer eller ståltråd festet mellom staurer som er satt ned parvis. Gjerdetype trolig i bruk fra steinalderen av. Den ble avløst av enklere og mere vedlikeholdfrie.


Ordet får en enda mer bokstavelig betydning etter besøket i Enebakk. Her er gjerdet laget av nettopp SKI. Det er ikke nødvendigvis helt kurant å sette opp gjerde rundt hytta,.


Heilt innåt skogen står ein skigard , mosegrodd og grå. Han er heilt nedfalls og søkk. SKIGARD : Før skulle skigardene holde husdyrene inne. I dag skal de holde beitende dyr ute.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. Ein skigard kan ikkji vara evig veit du, heter det i sangteksten til Stanley Jakobsen. Sant nok, men en riktig oppsatt skigard kan stå i mange år.


Det er en vakker, miljøvennlig og kulturhistorisk utsmykkning til din eiendom, og det varer i utallige år. Vurderer du skigard og ønsker pris på dette? Se våre priser for oppsett av skigarder.


Han innrømmer at han burde satt seg bedre inn i regelverket, men sier at mange på hytteområdet har sett seg nødt til å gjerde inn tomta for å holde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg