mandag 29. april 2019

Kärcher rør

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Rør Se våre gode priser på rørdeler nå!

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Rør - og takrennerengjøringssettet sørger for enkel og effektiv rengjøring av rør og takrenner med høytrykk. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen, og noen er avgjørende for at deler av nettstedet skal fungere riktig.


Denne msarte 2-1-løsningen tar seg lett fram gjennom rør. Smart rengjøring av rør og takrenner. Renseren forflytter seg i rør og renner med hjelp av vanntrykket.


Leveres med m høytrykksslange. Vakuumsikker forbindelse av pumpen til brønner eller rør.

G1-gjenger (3 mm) i begge ender. Kombinert rensetilbehør som både renser takrenner og fjerner propper samt stopp i rør og avløp. Handle smart - Spar penger. Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44.


Enkel og effektiv rengjøring. Karchers rør - og takrennerengjøringssett sørger for enkel og effektiv rengjøring av rør og takrenner med høytrykk. Rørrengjøringsslangen e pår meter, og. Slangen føres ned i røret der et høyt trykk.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Løs opp tette rør og avløp uten bruk av kjemikalier med en høyttrykkspyler og dette meter lange rengjøringssettet som passet til høytrykkspyler fra i K. Den stive slangen føres ned i røret ,. Legger du til noen hundrelapper så får du samme slangen og sett for å renske. VVSkupp - Alt for bad og kjøkken!


Tette rør - hva kan du gjøre selv? Hver dag skylles fett, hår, støv, såpe og matrester ned i rørene våre, og etter hvert vil det hope seg opp.

Her er rådene som får bukt med tette avløp. De fire høytrykksdyser peker bakover, så renseren hurtig beveger sig gjennom rørene. Løser opp tette avløpsrør eller takrenner. Dysehodet drives frem av egen. Kombinerat rensningstillbehör som både rensar hängrännor och avlägsnar proppar samt stopp i rör och avlopp.


Kärcher har på en innovativ måte. KÄRCHER RØR - OG TAKRENNESETT. Blindnaglesett med nagletang Vis. Men ikke Patio Cleaner Plus. Med denne kan du bruke Nilfisk-Alto-tilbehør til bl.


Rengjøringssett for tette rør. Klik her og find de bedste tilbud og den laveste pris! Rens tilstoppede rør , afløb og tagrender nemt og hurtigt. Du skal blot slutte rør - og kloakrenseren til din højtryksrenser og gå i gang med. KAESER KOMPRESSORER er en leverandør av produkter, tjenester og komplette systemer som forsyner produksjons- og arbeidsprosesser med trykkluft.


Renovation modellen har også et ekstra sett rør og munnstykke til særlig groft smuss som glasskår og. Universal-pistolgrep til mm rør : Passende for:. Med vårt rørrengjøringssett får du enkelt rengjort tette rør og avløp uten store anstrengelser. Jämför priser och läs recensioner på Högtryckstvättar.


Vi hjälper dig att hitta rätt kärcher avlopp Högtryckstvätt och göra ett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg